akıl hastanelerinde BES bölümleri açılsın ve BESlenenler orada tedavi edilsin. bunlar topluma zararlı şahıslardır. daha parasına sahip çıkamayan adam topluma nasıl yararlı olacak?
akıl hastanelerinde BES bölümleri açılsın ve BESlenenler orada tedavi edilsin. bunlar topluma zararlı şahıslardır. daha parasına sahip çıkamayan adam topluma nasıl yararlı olacak?
Bes güzel bir şeydir herşeyin başlama noktasıdır. Finansal okuryazarlık seviyeni artırır. Okudukça bilgi sahibi oldukça farklı yatırım kanallarına yönelirsin.
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Devlet Tasarruf yaptırıp sana gelecegin için para biriktir diyor...kendi basına bıraksa bunu ..yapabilirmisin...kesınlıkle hayır..özgür iradeyle olacak işdegil...öyle paraya Hakim olmak hikaye..3 gün sonra yer içer harcarsın uzun vade bu...öyle varını yoğunu yatır demiyor..Allah'ın çezası ve belası olan sıgara parası kezılse ne olur.. senın paran unut..ne kadar çok kafayı takıp aglıyor zırlıyorsunuz ..mücadele edıp çıkın sistemden..bir sürü çalısıp iptal eden var..kötülemenin saldırmanın size ne faydası var ki...sürekli adrenalınlı bır organızma..Nasıl bir yaşam tarzı bu...gercekte bana göre k.bakmayın acılen antıdepresan tedavısıne başlanmalı dıye dusunuyorum..yazık...
Devletin ne dediğini bende anlamadım..
Evde kalmış karılar gibi herşeyi karşıdan istiyo..
Harcama yapalım diye faizleri düşürüyo
Sonra tasarruf yap diyor
Olmadı vergi ver bana diyor..
Bak aklıma ne çözüm geldi..
Mevduat faizlerini 2 puan üstte versinler
Bu 2 puandan gelen para otomatik BES e aksın..
Al sana tasarrufun kralı..
Bes fonları güzel yönetilse Norveç varlık fonu gibi olur. Fonları yönetenlere performans kriterleri getirilmeli ve mevzuat ile yapılmalı. Kazanmaya başlanırsa halk akın eder.
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BESlenen adam parasına sahip çıkamıyor demektir ve bu adamın topluma bir faydası yoktur,kısaca BOŞ adamdır. Burada BES soygununu övenler bu işten para kazanan aracılardır. onların tarafından BES'i çılgınca savunmak anlamlı çünkü bu işten ekmek yiyor. hele zorunlu zorla sokulan BES insan hakları ihlalidir ve zorla BES'e sokulan kişilere tazminat ödenmelidir. BES saçmalığından ne kadar kişiyi caydırabilirsek bu ülkeye millete hizmettir.
Millet parasını Bes' e yatırmasın yastık içine para olarak koymaya devam etsin değil mi ?
Sanki insanların yatırım konusunda en ufak bir fikri varda Bes'e gerek yok.... Parası olan adam altın alıyor eve koyuyor o para hırsızların hışmına uğruyor. Ya da dolar alıp cebine koyuyor o para hiç bir işe yaramıyor.
Tıpkı sizin düşünceleriniz gibi....
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.
Yer İmleri