operasyon olacağı adres prtas defter değeri olsun ederi olsun manyak hayaller kuruyorum Ali eşref çavuşoğlu olan zeka mutlaka piyasadan kimlere hisse toplatmıştır.
CASPER_VIA_G1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
operasyon olacağı adres prtas defter değeri olsun ederi olsun manyak hayaller kuruyorum Ali eşref çavuşoğlu olan zeka mutlaka piyasadan kimlere hisse toplatmıştır.
Spk açtığı davaya hakim soruyor sayın çavuşoğlu kbu kadar mağdur insan var
Çavuşoğlu cevap hakim bey benmi mağdur ettim mağdur eden SPK ve borsa İstanbul
Hakim haklısın
Bana kalırsa çok insan onun ne yapmaya çalıştığını anlayamadı korktu sattı ve topluyanlarda burda parmaklarının sayısını geçmez bırak kendi ailesi bile inanmıyordur bana inanmadıkları gibi batırdın bitirdin bu kadar borç nasıl ödenecek diye topa tutmuşlardır.ben sanmıyorum bu hisselerin değerini bilen azdır topluyanda kişiler sayılıdır diye düşünüyorum ali bey alın dedi ise bile inanmamış ve hatta satmışlardır.
Hakim bana sorsa çavuşoğlu haklıdır derim bizde bir deyim vardır pantolon ıslanmadan balık tutulmaz yiyorsan demekki paran var balık vermek kolay balık tutmak zor para kazanmak iyi kaybetmek zordur. İş yapan her zaman hata yapar iş yapmayan asla hata yapmaz iş yapana hata tecrübedir. İş yapmayana derstir. Anlayana zaman kısa anlamıyana çok uzun gelir.
Arsa bedel 60 milyon dolar
Marka değeri 80 milyon dolar marka değerini 2015 bilanço ekleme yapılacaktı değerleme raporlarında dolayı ekleyemedi
Marka değer ve gayrimenkul değeri
140 milyon dolar civarı
Borç toplam 40 ile 50 milyon dolar civarı
Aradaki farkı 100 milyon dolar
Tek dert aile şirketi olması ve kendi aralarındaki anlaşmazlık
Allah bize ömür verirse bir gün herşey güzel olacak
Aldığım da yaş 30 şimdi oldu 40 artık yeter
İmana gel çavuşoğlu
Memsa bilonço bakılırsa çbs A+A sınıfı hisse
Ben marshalla kıyaslıyorumda kedimiydi bilmiyorum sormuşlar ciğer severmisin diye oda gülmüş benimde arsa geliyor aklıma sevinçten ağlasammı gülsemmi. Diğerlerini düşünüyorum o +++++++++++da Huni geldi aklıma hep akantın yüzünden bu gidişle takacaz galiba.
Çavuşoğlu bu gidişle son hayranlarınıda kaybedecek. Duyrulur.
Yer İmleri