Sayfa 157/1001 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    TPZ den daha yeni çıktım. Kötü sukuk fonu seçiyorlar.

KUB, TPZ, KIS daha iyi getiriyor.

Ama bunlarda hepsinin alım valörü T+1, satım valörü T+3.

Fakat benim tavsiyem ALTIN fonlarına ağırlık verin. 2020 de büyük global kriz var. ALTIN GÜMÜŞ PLATİN en güvenli yatırımlar. Kağıt paralara artık güvenmiyorum.
    ABD Çin anlaşırsa altın çakılabilir ama.Şu anlaşma oalacakmı olmayacakmı görüp ona göre hareket etmeli.

2. Asla olmaz. Dini sebepleri var. Bunlar savaşıyor görüntü de ÇİN ve ABD anlaşamıyor görünüyor. Din savaşları başladı kılıçlar çekildi...

Evangelistler (ABD) <-> Ezoterik Şatanistler Paganistler (ÇİN)

Bunlar asla anlaşamazlar. Birisi MAGA (Make America Great Again). Öbürü SINGULARITY, ONE WORLD, NEW WORLD ORDER.

İdealleri farklı. Paganistler çok güçlü. Facebook Google Uber Netflix Twitter vb şirketler bunların. Evangelistleri üst üste koyup öpecekler...

Başınızı fazla ağrıtmayayım ama portföyünüzdeki ALTIN GÜMÜŞ ve PLATİN oranı yüksek olsun. Fon alacaksanız ALTIN fonlarını uygun yerlerden alın atın kenara. İleride kağıt paraların ne olacağı belli değil.
    ..........

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    ABD Çin anlaşırsa altın çakılabilir ama.Şu anlaşma oalacakmı olmayacakmı görüp ona göre hareket etmeli.

3. İşin finansal tarafını en iyi anlatan kitabı 18 TL verip okuyun.

https://m.kitapyurdu.com/index.php?r...duct_id=447913

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Asla olmaz. Dini sebepleri var. Bunlar savaşıyor görüntü de ÇİN ve ABD anlaşamıyor görünüyor. Din savaşları başladı kılıçlar çekildi...

Evangelistler (ABD) <-> Ezoterik Şatanistler Paganistler (ÇİN)

Bunlar asla anlaşamazlar. Birisi MAGA (Make America Great Again). Öbürü SINGULARITY, ONE WORLD, NEW WORLD ORDER.

İdealleri farklı. Paganistler çok güçlü. Facebook Google Uber Netflix Twitter vb şirketler bunların. Evangelistleri üst üste koyup öpecekler...

Başınızı fazla ağrıtmayayım ama portföyünüzdeki ALTIN GÜMÜŞ ve PLATİN oranı yüksek olsun. Fon alacaksanız ALTIN fonlarını uygun yerlerden alın atın kenara. İleride kağıt paraların ne olacağı belli değil.
    ..........

4. FIL satışı yaptım işbankasından işlem ne zaman gerçekleşir T +1 vs yok değil mi. İşlemler belirli saat aralığında mı yapılıyor

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Mel1005 Yazıyı Oku
    FIL satışı yaptım işbankasından işlem ne zaman gerçekleşir T +1 vs yok değil mi. İşlemler belirli saat aralığında mı yapılıyor

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Saat 14 civarı hesabınızda olur büyük bir ihtimalle.

6. ANL Dağılım Değişmiş %3 Devlet Tahvili Eklenmiş.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

7.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    ANL Dağılım Değişmiş %3 Devlet Tahvili Eklenmiş.
    oran düşer mi ?

8.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    oran düşer mi ?
    Eklediği tahvillerin faizleri artarsa fonun getirisini biraz aşağı çekebilir.

Sayfa 157/1001 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •