Sayfa 159/1230 İlkİlk ... 591091491571581591601611692092596591159 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Ben 25 yıl pirim odediysem odedigim pirimin karşılığını almalıyım ...ise başlarken şartlar belliydi. Ve bu şartlarda pirim kesildi....oyun ortasında kural değiştirilmez ..2 yıl da emekli olan mv leri varken bunu söylemek çok utanç verici bir olay...bunu savunanları Allah ıslah etsin.hic mi vicdan kalmadı?savunulan şeye bak...

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İki kere aylık bağlanma çarpanını da değiştirdiler .

Eskisen 3 tü 2.5 oldu 2000 de sonra 2008 de 2 oldu .

Aradan 10 yıla aşkın süre geçti şimdide bundan sonra 1.5 oldu denirse

Aylık bağlanma oranları daha da düşecek .

Sigortalı gün sayısı az olup asgarinin 1.5 katı prim ödeyen bir tanıdık 830 tl ile başladı Haziran ayında başladı emekli maaşı almaya .

Gün sayısı 5000 kusurlerde ödediği son primden az maaş bağlandı dedi bize

Sistemin hesapladığı yaşa takılan kocasının asgariden ödendi hep ve sistemin hesapladığı asgari ödenen sigorta priminden 200 tl eksik çıkıyor durumda .

Böyle şartlarda bu sisteme kurumsal yerler dışında tam maaşından gösterilenler dışında herkes külliyen zarar olarak görür yıllıklandırma yapılırsa eğer .

Hatta kurumsal yer direnen geçinen yer biliyorum sigorta primini çalışandan tahsil eden tamda gösteriyorlar diye .

Muhasebe elemanı bankamatik kartlarını alıp işçilerden ayın 4-5 ci günü sigorta primlerini çekiyorlar hesaptan.

Hem vergiden düşüp hem de çalışana yüklüyorlar bunu .

Acı ama gerçek orada çalışmak istiyorsa mecbur bu şartlara katlanıyor insanlar .

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

2. ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ben tek cümleyle anlatayım torpille giren Yeni mezun yardımcının takım yöneticisinden %50 fazla maaş alması sebebiyle çalıştığı banka veritabanının uçurulması sonucu yazılım sektörünü bırakmak backup uçurmayı atlamışım niyeyse 🤣🤣🤣

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Bu arada yazılım sektörünü ciddi bir açık var sanırım son 1 1.5 senede .

Oracle PL SQL developer ve Dba konusunda CV im İk sitelerinde aktif olmadığı halde linkedinden ulaşan bir iş arayış düşünceniz var mı diye soruyorlar özellikle Aralık Ocak ayında arayıp çalıştığınız yer zammı yeterli olmazsa bizi de düşünün diye teklif yapalım diye .

Amazon Türkiye açılacak ileride diye linkedinden iletişime geçip ve sonrasında İrlanda numarasından yurtdışından arayıp oradan teklif bile geldi 1.5 sene kadar önce .

Bizim Borsaya kote teknoloji şirketlerinde de benzer durum sözkonusu onlardan da teklif gelmeyen kalmadı gibi yazılım da faaliyet gösteren .

Beyaz yakalı bu sektörde Oraclecılara dip not olarak düşmek istedim [emoji3][emoji3][emoji3]

Oralarda bir ilişkisi kalmayan biri olarak

3. Arkadaşlar otomatik beste bana fon sectirtmiyorlar. Fakat devlet katkisini zaten ben secemiyormusum. Siz otomatik bes bozdunuz mu?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
    Aynen..aleyhimize ne varsa yaptılar..
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    İki kere aylık bağlanma çarpanını da değiştirdiler .

Eskisen 3 tü 2.5 oldu 2000 de sonra 2008 de 2 oldu .

Aradan 10 yıla aşkın süre geçti şimdide bundan sonra 1.5 oldu denirse

Aylık bağlanma oranları daha da düşecek .

Sigortalı gün sayısı az olup asgarinin 1.5 katı prim ödeyen bir tanıdık 830 tl ile başladı Haziran ayında başladı emekli maaşı almaya .

Gün sayısı 5000 kusurlerde ödediği son primden az maaş bağlandı dedi bize

Sistemin hesapladığı yaşa takılan kocasının asgariden ödendi hep ve sistemin hesapladığı asgari ödenen sigorta priminden 200 tl eksik çıkıyor durumda .

Böyle şartlarda bu sisteme kurumsal yerler dışında tam maaşından gösterilenler dışında herkes külliyen zarar olarak görür yıllıklandırma yapılırsa eğer .

Hatta kurumsal yer direnen geçinen yer biliyorum sigorta primini çalışandan tahsil eden tamda gösteriyorlar diye .

Muhasebe elemanı bankamatik kartlarını alıp işçilerden ayın 4-5 ci günü sigorta primlerini çekiyorlar hesaptan.

Hem vergiden düşüp hem de çalışana yüklüyorlar bunu .

Acı ama gerçek orada çalışmak istiyorsa mecbur bu şartlara katlanıyor insanlar .

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Bayesian Yazıyı Oku
    Arkadaşlar otomatik beste bana fon sectirtmiyorlar. Fakat devlet katkisini zaten ben secemiyormusum. Siz otomatik bes bozdunuz mu?
    2 yıl önce şirkette çalışırken gönüllü bes im olmasına rağmen zorunlu yu da yaptılar...ben ve çevremdeki hemen herkesin gönüllü bes i olduğu için, hemen herkes çıktı zorunlu bes ten.

zorunlu bes i bırakın, gönüllü bes deki devlet katkısını bile devlet yönetiyor..senin fon değiştirme hakkın yok...gerçi devlet yönetiyor dediğimiz o da yönetmiyor, zuun vadeli tahvillerde duruyor devlet katkısı...faizler tekrar düşerse uzun vadede pek bir kayıp olmaz, ama bu seviyelerde kalırsa, bu yıl devlet katkısı getirisi değil, götürüsü olacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
    TL varlıklar için 2 kritik gün;
    http://www.paraanaliz.com/2018/forex...tik-gun-26913/
    12 Ekim : İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesinin Rahip Brunson kararı;
    4 Kasım : ABD Dışişleri Bakanlığı İran yaptırımlarına karşı hareket eden müttefik ülke ve şirketlerden petrol ithalatlarını 4 Kasım'a kadar sonlandırmalarını talep etmişti

+

Atilla başkanın yeni videosu,syg.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

7. mavi yakalı olup da, bazı beyaz yakalılardan daha fazla maaş alanlar da var... ,?

8.  Alıntı Originally Posted by hamza sütbıyık Yazıyı Oku
    mavi yakalı olup da, bazı beyaz yakalılardan daha fazla maaş alanlar da var... ,?
    Bu konunun maaş la bir alakası yok. Bir sürü patron ilkoukl mezunu ama koca koca şirketlerin sahibi olmuşlar. Bu başlık beyaz yakalıların ileride günümüz şartlarına göre daha zor şartlarla karşılaşacağını savunup, buna uygun tasarruf ve yatırım fikirlerinin paylaşıldığı bir yer. Bir beyaz yaka olarak benzer dönemlerden geçmiş daha tecrübeliler deneyimlerini aktarıyorlar.

Sayfa 159/1230 İlkİlk ... 591091491571581591601611692092596591159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •