Bugun TEB Marifetli hesap açtım oran %24 ancak eft limiti 200 bin K max. bana denilen 1 milyon K
Kullanan varsa ya da limitini 200 üstünde arttıran varsa bilgi paylaşırsa sevinirim
Bugun TEB Marifetli hesap açtım oran %24 ancak eft limiti 200 bin K max. bana denilen 1 milyon K
Kullanan varsa ya da limitini 200 üstünde arttıran varsa bilgi paylaşırsa sevinirim
akbank günlük faizli serbest hesapta iyi bir rakam alabilen varmi
Bloomberg: Akbank hala sendikasyon kredisini yenileyemedi.
http://www.paraanaliz.com/2018/sirke...mpression=true
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
fazla gitti bu msj
Bugun bende yazili dilekce verdim eft limitimi artirmak icin.
3 saat sonra arayip gece gunduz oraninizi guncelleyemiyoruz ama hergun buradan manuel bir gunluk mevduatta tutalim ve size % 23 oran verelim dediler.Kabul ettim bende..
ancak bir limit artirimi icin 3 saat bekledim..Baya bir iskillenmedim degil..Buyuk ihtimalde eft limitimi halen artirmadilar..
Hayatımda daha yanlış çok az şey duydum.
Faizin 30 olduğu ülkede para pul olmuş demektir.
Açıklanan enflasyon %20 olsa bile gerçek enflasyon %30 ve üstüdür.
Yani 1m u olan adam ayda 25 k ekstra gelir alamaz, o gelen 25 k anaparanın devaluasyon karşısındaki erimesini azaltan miktardır. O 25k yı anaparaya eklemez de maaş niyetine yerseniz hazırdan yemiş olursunuz.
Bir süre sonra faizini yediği o 1m anapara hala 1m olacak, ancak bu enflasyonist ortamda 1m beş para etmeyen bir miktar olacaktır.
Alternatif VOV lira için 24% olmuş. Oran 19% iken açmıştım hesabı kapatıp açınca 21,5% oldu.
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Yer İmleri