Sayfa 159/1000 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: Mevduat Cafe

Alıntı Originally Posted by cahilordinaryus Yazıyı Oku
    yarın için

usdtry
    gram
    faiz
    bist

beklentileri nasıl fiyatlanır ?
    Tahminim 5.70.. gram düşer..faiz iner. Bist yuzde 2-3 artar.. temmuzda kesin faiz iner..öngörüm bu..

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bunlar bir yıldır konuşuluyor üstadım gündemi takip etmiyor gibisiniz sanki ?
    Soyle ki zayif gorunuyordu muhalif kanat ama bu ellerini guclendirdi babinda konuyorum mustafa hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Mustafa kardesim tabiki düşünüyorum. Ancak bos olan active bibise yaramaz. Ya allure ya gt almak gerek. Elimdeki arac 65k.o arac 2. Eli 195k. Arada 130k var..senede 26k faiz kaybim..degmez.. bir de kiraciyim ben ankarada evim yok. Milyonlarim yok yani 200k arac bana fazla gelir. Agir hasar kayitli arac icin de uyardiniz beni alinmaz diye.tesekkur ederim tum arkadaşlara
    Daktir bekleyin
    Simdi alinmaz ama aralikta almazsaniz da gecmis olsun...

4. e hadi bakalım sabah ol hayrola

5.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Mustafa kardesim tabiki düşünüyorum. Ancak bos olan active bibise yaramaz. Ya allure ya gt almak gerek. Elimdeki arac 65k.o arac 2. Eli 195k. Arada 130k var..senede 26k faiz kaybim..degmez.. bir de kiraciyim ben ankarada evim yok. Milyonlarim yok yani 200k arac bana fazla gelir. Agir hasar kayitli arac icin de uyardiniz beni alinmaz diye.tesekkur ederim tum arkadaşlara
    Evet 3008 alacaksanız en az allure donanım tercih olmalı. Ilk çıktığı zaman inceleme şansım olmuştu o zamanlar bende araç alma arifesiydim. Araç güzel fakat bana SUV görünüşü vermiyor hala o yüzden tercih etmemiştim. Umarım gönlünüze göre bir araç bulursunuz.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Herkes
    Borsa çıkar
    dolar düşer diyor.
    Tersini düşünmekte fayda var.
    Faiz aynen devam
    Gram'ın ons ayağı seçime ilgili değil zaten.
    Aksi dusunuyoruz yanu ustad 😃😃😃😃
    Peki ya secime kadar baskilama soylemi vardi o ne olacak? Secime kadar baskilar secim sonrasi dolar ucar diyen cenah simdi dolar duser diyor ilginc...

7.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Tahminim 5.70.. gram düşer..faiz iner. Bist yuzde 2-3 artar.. temmuzda kesin faiz iner..öngörüm bu..
    Reyizin ne aciklama yapacagini biliyor gibisiniz ya bi gerilim cikarsa ustadim

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Daktir bekleyin
    Simdi alinmaz ama aralikta almazsaniz da gecmis olsun...
    En azindan biraz daha ust bisey alinabilir

Sayfa 159/1000 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •