Sayfa 16/325 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 2596 madde; 121 - 128 arası.

Konu: DARDL Dardanel Önentaş Gıda San.

1. Arkadaşlar merhaba 6-7 Yıldır bu kağıttayım eski hissenete çok yazdım aynı nickle sonra başka forumlara...58 kuruşu gördük şuan satışlar ve durumlar iyi...lakin Dardenia Mr No baricci dardanele ait şirketler değiller grup şirketi bunlar yani önen ailesine ait.bakınız kap a.
    Yani baricci dardenia ve MR No dan kazanılan paraya biz ortak değiliz.kap da ve ticaret sicil gazetesinde yazdığı üzere enez konserve,Dardanelspor ve ton tv bizim ortak olduğumuz şirketler.

2. Mr no da dolaylı para kazanıyoruz sandaviçlerin içindeki ton balığı ve balık ürünlerini dardanel veriyor

3. Aynı durum dardenia içinde geçerli 😎

4. Bu yılki ciro hedeflerini tuttursunlar yada yaklaşsınlar benim için gösterge olacak haberlere bakarsak işler çok iyi gidiyor altı aylığı heycanla bekliyorum

5.  Alıntı Originally Posted by geymeneli Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba 6-7 Yıldır bu kağıttayım eski hissenete çok yazdım aynı nickle sonra başka forumlara...58 kuruşu gördük şuan satışlar ve durumlar iyi...lakin Dardenia Mr No baricci dardanele ait şirketler değiller grup şirketi bunlar yani önen ailesine ait.bakınız kap a.
    Yani baricci dardenia ve MR No dan kazanılan paraya biz ortak değiliz.kap da ve ticaret sicil gazetesinde yazdığı üzere enez konserve,Dardanelspor ve ton tv bizim ortak olduğumuz şirketler.
    Selam, benim bunları yazma sebebim indikatör anlamında idi. Bunlar bizim degil elbet de.. Sirket'in boş durmadığı grup olarak büyüdüğünü dile getirdim. Dardenia ve Mr.no cirolarının bize de yansıması olacaktır. Ha keza beklenti satın alınır kuralını devreye sokuyoruz. Elimizdeki temel verilerle şimdilik.. Herkes hemfikirdir ki bu piyasa değerine bu şirket artık komik duruyor. Yatirim Fonları'nın yip de başka bir hissede pozisyonu var mı dikkat çekmek isterim.. Suan için önemli olan finansal sürdürülebilirlik ve ana pazar geçişidir. Yazdıklarımı tekrarlamış gibi oluyorum fakat bilançoda artık özsermaye sıkıntısı olmayacağını düşünüyorum. En azından öyle olması gerekir aksi halde eğer yeni çekilen kredi için bir işletme ve banka için bu mümkün değil.. Katkilarınizi esirgemeyin lütfen.. Kalın saglicakla

6. Yıl sonu bilançosundan sonra ilk olarak 250 milyon tl piyasa değerine gelebileceğini düşünüyorum her yıl ciro büyümesi olduğundan her yıl piyasa değeri kademeli şekilde artacaktır. İlk olarak temennim gözaltı pazarından çıksın bir sebepte kalmadı çıkmaması için

8. İlginç açılış 😎

Sayfa 16/325 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •