bu akdroyu bu hale getirn kim
14 yabancıya olur veren kasıntı ile tüpçü biri federasyon başkanı biri koordinatör
toplasan 2 si bir adam etmez
bu akdroyu bu hale getirn kim
14 yabancıya olur veren kasıntı ile tüpçü biri federasyon başkanı biri koordinatör
toplasan 2 si bir adam etmez
bir halt olacağı yok.
Yav adamların ilk golü ofsayt ikincide outa çıkan toptan ama 90 değil 900 dakika da oynasak yenmemizin imkanı yok, yazık Türkiyemin boşa giden paralarına.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabır Taşı...
Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür. Hayal gücü ise her yere.
Topal, Şener, Ozan yahu bunlarla olmaz arkadaş bunu görmek için ne olmak lazım acaba.
Sabır Taşı...
Yav takımın neresini eline alsan falso, saymakla bitmez, ne olacak bu halimiz. En tepeden başlıyor yanlışlar silsilesi dibine kadar her konuda sıkıntılı yazık.
Sabır Taşı...
Ukrayna 2 Türkiye 0 MS
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Lucescu: Oyuncularımla konuştum, gerekeni onlara söyledim. Ukrayna bizden daha iyiydi, zaferi hak ettiler. Hakem hataları ile de beslendiler
Lucescu: Hakem değil söylemek istediklerim, ben kendi oyunumuzdan memnun değilim. Ukrayna fizik olarak daha hazırdı. Daha hızlıydı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Lucescu: Ukrayna'da her hafta oynayan oyuncular olduğu gözüküyor. Bizde ise öyle değil.
Lucescu: 3 gün içinde farklı bir ekip görmeyi umut ediyorum!
Lucescu: Evimizdeki maça farklı bir şekilde çıkmamız lazım. Kazanmayı ümit ediyoruz.
Yer İmleri