Sayfa 16/167 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 1330 madde; 121 - 128 arası.

Konu: TGSAS - TGS Dış Ticaret

1. 3.82 ye 36 000 adet koymuslar bu alınırsa 4 lirayı asabilir gibi duruyo
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

2. bizim spek kılıbık cıktı parası yok haralde ulan özbal gibi sermayesini yemis bitirmis sirket 1.40 dan 2 liraya gidiyor bunun gibi hep kar eden kasasında 74 milyon para olan sirket yeirnde surunuyor spek kılıbık patron olmus saldım cayıra mevlam kayıra hesabı epeydir tek para kazanamdıgım hisse bu oldu yuh artık arkadas

3. 3.80 den alabildiğim kadar alıyorum yastık altına atıyorum bu kağıdın eylüle on lirası var

4. Vallahi boyle yapmazdi bu kagit mubarek aylar mubarek cuma bir hayir duasi alalim demiyorlar yigmis 82 ye 34 000 lotu yukari cikarmiyor

5. Böyle yatsın istiyorlar, ne zaman tamam derler o zaman gider önemli olan hisseyi ucuz almak ve sabretmek, tgsas şu an ucuz al sabret.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. 2bin küsür daha aldım haftaya 80 altından biraz daha alıp önümüze bakacağız artık

7. bu adam artık sıyırmıs baska acıklaması yok 3.80-83 takmıs tam sıyrık kurtulamadı 3.84 leri kırıpta bu aralıktan coluk cocuga rezil etti bizi

8. Az sabredin mecbur çıkacak bekleme maliyeti var Efendilerin, onlarında sıkılma zamanı geldi bana göre çıkması yakındır.

Sayfa 16/167 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •