Sayfa 16/151 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. Ne dedim japonum dedim 113,80 i kır dedim kırdı dinler beni gözünü sevdiğim.
    Şimdi bütün piyasayı takır takır domine der japonummm aslan japon, kaplan japon

DEVAMMMMMMM
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Gundwane reis vallahi yedin ömrümü yedin birde deidm ha ilk dalga terse olur silkeler diye :D

Euro 2 teyidi bir gelsin bunun canını alıcam canınııııı bu euroya acıyıpda su verenin .........
    eurusd terse döndü
    amerika 10 ve 2 yıllıklar terse döndü
    bizim ki basma peşindeeeee...

Elinde olsa 3.60 a verecek.. mkalele yaaaa

3.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    3,6401 : 2,00 expofibo
    3,6112 : 1,618 expofibo

şimdi ne olduğunu yada gördüğümü anlatıyorum. Trendlerde 2,618-1,618 dönüşleri olur ancak algolar artık bunu 3,238-2,00 yada 2,00-1,618 olarak kurgulayabiliyor bizdeki mevzu şuan bu eğer ki bu geri alış işi tamamlanırsa 2,618 yani 3,6866 dan 3,6110 a yapılacak geri alış işi iptale girer yani basar gider mevzu geri alış yani bu işte rsi , ccı, zarto zurto BOLINGER vs.vs. bu şişmiş indikatörler geri alışlarda toparlar okmidir bunu tekrarlartmayın kızarım vallahi.

USD/TRY"yi hafif negatif etkilemesi mümkün olan veri aslında ücret artığının beklenti altında kalması ama tabi adıl belirleyici tahviller olduğu konuşuluyor

bende ki SAATLİK Grafik henüz dönüş işareti olmadığı yönünde ...

4. Yahu adamlar şişmiş indikatör indiriyor işte bırak sakin 3,6880 artık önemli bile değil sen takıldın 3,6250 ye euusd shortlar iş yapıyor alooooooooooooo 1,1430 dan çaktım arada ama riskliydi şaka maka ve 1,1440 tepe oldu mübarek 4 pipsle bozmadılar yapıyı.

Bu olaya 2 noktasını psikolojik etkiside diyorum ben yani teyittir böyle aşırı volatilite varken almaya satmaya el gitmez PY rahat oynar.

Euusd harita çıkıyor ortaya zıney zıney teyteyteyyy
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5. Dxy 3 dalgası başlaması lazım şimdi hayvan gibi ivme gerekiyor dxy de yukarı olarak peşi sıra euroda aşağı ivme lazım 1,1440 dan 1,1387 ye yetmezzzzzzzz 1,1357 kadar basmaları lazım şuan.

6.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Bu 2 noktası diyip duruyorum bunlarda teyitler gelir nedir bu teyitler peki = dirençte atılan pinbarlardır, hayvan gibi düşüş yada çıkış barlarıdır vs.vs.
    Örnek açıyoruz euusd 4 saatlik grafiği beyler ne var şekil 2A

7. Yaw eurusd ye satış geldiğinde bu aralar bizim dolara da satış geliyor
    alış geldimi dolar da yükseliyor bizde

bana mı öyle geliyor..

bi saçmalık var..

8. Şimdi tek yapılacak şey pozda yatıp yapının çalışmasını beklemek.

euusd
    ilk destek 1,1356
    teyit : 1,1306

ara hedef : 1,1091 ve geri alım noktası
    ana hedef : 1,0875

haydi geçmiş ola stop noktası artık euroda değil dxy nin attığı pinbarın dibi 95,76 noktası orası en son büyük tuzak atılan bir yer boğa tuzağı orası aşağı geçilirse artık euronun ipini yukarı çekerler oraya kadar camış gibi yatış euro shortlarda.

Sayfa 16/151 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •