Sayfa 160/990 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Bence CHP'yi tekrar konumlandırmaya çalışıyor, biz artık gerçekten halkın partisiyiz vs diyordu.

Konuşmasında onlarca kez akıl, mantık sözü geçti, öte yandan İktidar her türlü duyguya oynuyor, muhalefet ise akıl mantık ne ise o tarafa ağırlık veriyor bence.

Cumhurbaşkanı son bir kaç toplantıda kendisi için söylenen şarkılara vs şaşırdı, nerede ise o kadar da abartmayın diyecek gibi baktı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu kurmay askerlere seslendi yalanı alkışlıyorsunuz vs, gerilim seçimlere kadar artacak bence.
    Kılıçdaroğlu her şeye burnunu sokuyor....akıl veriyor yahu sen nasıl ülke yönetecen.... Sürekli gerginlik ve tehdit dili... asker işte bu dilden hoşlanmaz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,209
    Blog Entries
    1
    Paşam alır rahat olun.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    19 temmuzda al veren sistem bu gün sat verdi.

Günahı boynuna....GUNDİYE BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR..
    günahı boynuna..yorumsuz..Bundan dolayı shortları taşıyacağım...taki sağlam taban,kuv.çıkış oluncaya kadar.

bence 5700 tepe olarak kalacak...şimdi tutsunlar bakayım...gundwaneye büyük iş düşüyor..

3 kat daha gaz vermeli...gogogo demeli...

19 temmuzda al vermişti..dün sat verdi.GUNDİ ,bana göre çok zorlanacak..
    Sistemler ALLAHIN EMRİ değil..9 kere karlı olur..10. sinyalde zarar eder.vebal altına girmem..ne gördüysem onu verdim..

Sisteme al verdirmeden vob 6300 bile olabilir...oradan düşebilir..

veya sistem zararlı sinyal vermiştir...

her şey mümkün...

VİOB için günlük sistem kullanmak tehlikelidir..çünkü 300 puan gider ama hala o sattadır...ama ORTA VADELİ HİSSE İÇİN İDEALDİR..EN AZINDAN O SAT İKEN BEN HİSSELERDE OLMAM..
    GÜNLÜK SİSTEM: orta vadeli hissede kullanılmalı..Bu çok önemli..Sistemi bozmadan 300-400 puan tepebiliyor..buna VOBDA can dayanmaz..

İSMAİL öz...(ekotürke çıkar),bildiğim en iyi teknikçi..5324 altında 2. gün kapanırsa onun da orta vadeli sistemi sat verirmiş..dün 1. gündü...

onun da sistemi sat-al verince ters yönde hareket olabiliyor...Ama çogunlukla ,mesela 1-2 ay sonra haklılığı ortaya çıkıyor.
    5/6 ocak mesajları....

Bu iş Aralık vade geçiş gapına giderse şaşırmamak lazım...kutuma gidebilirim..

subatın sonunda bakalım..o zaman hatırlatırım.

5. Neden VİOP ta işlem yapmalıyım?
    Neden VİOP ta işlem yapmamalıyım?

YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    GÜNDİ nerede..günde 50 mesaj atan adam aranıyor...

Evi ,arabayı sattım..EYT den gelen tazminatı yatırdım...SUYUN İÇİNDEYİM, NEFES ALAMIYORUM...

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    GÜNDİ nerede..günde 50 mesaj atan adam aranıyor...
    Adam görevini yaptı, selamını verdi, sahneden indi

8.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Aranızda CHP li olan yok mu şuna bir cevap versin? Kaç gündür kafa utuledi laf sokmaya çalışıyor. Ne alakaysa... Yaşı kaç bunun?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ahhhaahaa, cnm yaa, zoruna mı gitti.. sen maltepede oturuyon herhald, hani 2-3 sene evvel maltepe belediyesi işçilerin maaşını ödememiş, onlar da greve gitmişti, çöpler ortada kalmıştı da, bi grup cehapeli kendi elcaazlarıyla toplamıştı çöpleri, aman partimize laf gelmesin diye.. cehape tayfa her partiye herkese istediği gibi hakaret etme hakkına sahiptir, ama kimse onların partisine laf edemez.. hakkatten dünyanın hiç bi yerinde böyle bi güruha rast gelemezsin

Sayfa 160/990 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •