Originally Posted by DJKARIZMA06 Bu bofa robotuna yon ve izin verenlerin gelmisini gecmisini mikiym;) SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Adamlar istediği gibi hareket yapıyor...
8400 altı veya üstü oldu piyasa.. iyice pivot oldu burası
Originally Posted by *Bozkurt Herif çok hızlı, dansöz gibin kıvırıyor. Çok vobcu batar bu hıza Resmen soygun....en iyisi seyretmek
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Resmen soygun....en iyisi seyretmek Aynen, başı kesik horoz formasyonu bu Yön belli değil Alınca düşüyor satınca çıkıyor, herif tam soyguncu
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Aynen, başı kesik horoz formasyonu bu Yön belli değil Alınca düşüyor satınca çıkıyor, herif tam soyguncu O yüzden son 15 dk bakacaksın ya da yüklü olacaksan işlem yapacaksın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by trust06 O yüzden son 15 dk bakacaksın ya da yüklü olacaksan işlem yapacaksın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bugün artı kapanış olucağını tahmin etmiştim de koyuluğunu hesap edemediydim Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar
eksi kapatırsa hem longuclar hemde shortcular nasrallaha sabaha kadar kayar heral ?
Originally Posted by EMLAK eksi kapatırsa hem longuclar hemde shortcular nasrallaha sabaha kadar kayar heral ?
Forum Rules
Yer İmleri