Sayfa 161/792 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon
Arama sonucu : 6334 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ittifakzede Yazıyı Oku
    Derinlik paylaşabilir misin hocam
    fotoğraf paylaşamıyorum, yazayım (xbin lot):
    alıcı: gedik global vakıf halk 188 135 120 114
    satıcı: a1 ak meksa investaz 357 257 184 123

üst kademeler boş gibi, alıcı gelirse tahta kalkar.
    171bin 2.38 - 2,39 16bin
    63bin 2,37 - 2,40 30bin
    75bin 2,36 - 2,41 28bin

2.  Alıntı Originally Posted by survivor Yazıyı Oku
    hepsi dümen. kağıdı sürekli silkeliyorlar. sabırları iyi zorluyorlar.
    taa ki altlardan maliyetli kimse kalmasın. tahtanın sahipli olduğu o kadar aşikar ki.
    sabreden çorbayı içecek kanaatindeyim.
    tahtayı pek tanımıyorum bakalım bu satıcılar ne ayaksa..
    lakin dünya şirketi olacak diye okuduydum
    (a1/invest iki dandik kurum bir aydır aldıklarını veriyor
    karşılayamıyorsa afedersin öyle tahta sahibini sevsinler...)

3. ak yatırım citinin malını satıyor olmalı.. 690.000 lot 2,38 den vermiş, a1 ve az hız kesti.
    2.35 te durulması gerekir teknik olarak 2.30 altı işi zora sokar bir dünya markası ittifak ;)

4. sahi adese de ne yapmışlardı?

Alıntı Originally Posted by survivor Yazıyı Oku
    eyyy tahta sahibi; şöyle iki üç satış kademesine 10’ar bin lot koyuversem, piranha gibi üstüne atlarsın, kağıt sonra önceki kademesine ağırdan geri gelir, tekrar rölanti. sen busun işte. beklersen ben de beklerim. süründürürsen beraber sürünürüz. o nedenle çabuk elden 3 üzerinde atmanda fayda var ))

ne mal oldugunu herkes anladı artık
    aynen dediğin gibi. üst kademelere satış yazdıranların mallarını alıp sonra kendi aşağıya alış yazıyor. çıkarrtığı hisseyi satıp aşağıdan yine kendi alıyor. hissesini satmış olan küçük yatırımcılar aşağıdan almaya cesaret edemediğinden Kıvrak beyefendiler malı toplamış oluyor.

bu aşamada küçüklere yol göstermek adına şunu söyleyebilirim:

2 hafta önce bist endeksi düşerken bu yükselmişti. borsanın düşeceğini görüp panikle hisse satışı yazan küçüklerin satışa koydukları miktar çok fazla olunca, "kıvrak beyefendi"nin adamları bu fırsatı kaçırmak istemediler ve satışa yazılan hissselerin hepsini aldılar. borsa yüzde 3 düşerken ittifak da yüzde 3 civarı artmış oldu.

2.10 - 2.3 aralığından yüklü miktarda aldıklarından bu seviyelerin altına satarak ellerindeki malı kaptırmayacaklarını düşünüyorum. yani bu fiyatların altına geleceğini sanmıyorum. (tabi bu adamlar para için herşeyi yapacakları için bu seneryomu çürütebilirler. bu olasılık herzaman var)

her bir lotu tek tek sayıyorlar. küçükler aldıkça bu hisseyi çıkartmazlar. ne zamanki küçükler satışa geçer ve almaktan vazgeçerler, o durumda hisseyi toplayıp değerini artırırlar. bakalım küçükler ne yapacak? onların pozisyonuna göre kıvraklar pozisyon alacak!

4-5 yıldır hisseyi baskılayıp çıkarmadılar. sonuçta bunların ellerinde binlerce hisse var ve ciddi kar edemediler. bu noktadan sonra şunu da yapabilirler: 2017 karını olduğu gibi temettü olarak dağıtabilirler. 60 milyon tl kar dağıtılırsa, hisse başına 1 TL gelir elde edecekler. hisse 2,5 liradan 1,5 liraya düşer. ordan 4 liraya taşırlar. ordan yüzde 100 bedelsiz verirler. sonra hisse 2 liraya gelir. tekrar 4 liraya getirip bir yüzde 100 bedelsiz daha! sonra holdingin mallarına bir yeniden değerleme yapıp dd oranını artırırlar. ve hisse ucuzmuş gibi algılatırlar. sonra hisseyi tekrar yukarılara taşırlar.

tıpkı adese de yaptıkları gibi. sonra da hisseyi yüksek fiyatlardan küçüklere postalayıp çıkarlar. ve gidip namaza durup allaha hamd ederler. akabinde konya ahalisine bir kaç bin bağış yapıp sakallarını sıvazlayarak örnek birer şahsiyet edasıyla millete nutuklar atarlar...!

ah insanlık ah!!

işte toplumun hali bu arkadaşlar. siz siz olun islamı bu adamlarla eşleştirmeyin. islamı bunlardan değil kurandan öğrenin!
    Son düzenleme : selcuk_ege3; 24-10-2017 saat: 20:20. Sebep: ekleme

Sayfa 161/792 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •