Sayfa 161/1012 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Biraz önce vakıfbank mt aradı 32-90 gün için 24 verelim diyor kendileri....830k için...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    TURHAN:"KANAL İSTANBUL'DA 1/100000'LİK İMAR PLANLARI SON NOKTAYA GELDİ. KANAL İSTANBUL'UN İNŞAATI 2020'YE KALMAMALI, İNŞALLAH 2019'DA BAŞLARIZ.-AA TWİTTER

Beton ile canlandiracaklar yine ekonomiyi...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. Yılanoğlu siniyor , ancak gidişat pek iyi gözükmüyor TL açısından

4. iktisadi faliyetin olamadıgı cari acıgın olamdıgı hatta ufaktan cari fazlanın verildigi bir ortamda dolar dan da birsey beklenmez ekstra birsey olmadıkca ..belki dolar endeksi 100 lere dogru giderse artısa gecer ..ya da stopaj indirimi uzamazsa ...ama kalıcı olacagını sanmam yine asagıya gelir ....bu durumda ek alternatif kazanclar bulmak onemli ....sadece faizle olmaz bu is ....20 gun once hissenin birini aldık bugun komisyon dus 20 gunluk faiz maliyeti dus %29 net kazancla verdik gitti ...bugunku faiz oranlarıyla 15 aylık mevduat getirisine takabul eder....

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    TURHAN:"KANAL İSTANBUL'DA 1/100000'LİK İMAR PLANLARI SON NOKTAYA GELDİ. KANAL İSTANBUL'UN İNŞAATI 2020'YE KALMAMALI, İNŞALLAH 2019'DA BAŞLARIZ.-AA TWİTTER

Beton ile canlandiracaklar yine ekonomiyi...

Syg,
    sayın yeşiladanın enflasyon videosu üzerine güzel gitti bu haber

6.  Alıntı Originally Posted by lanxcelot Yazıyı Oku
    Yılanoğlu siniyor , ancak gidişat pek iyi gözükmüyor TL açısından
    https://www.bloomberght.com/haberler...eurotl-tahmini
    Robo kasko yapanlara kafayı fena takmış size yedirmem diyor adeta

7.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    iktisadi faliyetin olamadıgı cari acıgın olamdıgı hatta ufaktan cari fazlanın verildigi bir ortamda dolar dan da birsey beklenmez ekstra birsey olmadıkca ..belki dolar endeksi 100 lere dogru giderse artısa gecer ..ya da stopaj indirimi uzamazsa ...ama kalıcı olacagını sanmam yine asagıya gelir ....bu durumda ek alternatif kazanclar bulmak onemli ....sadece faizle olmaz bu is ....20 gun once hissenin birini aldık bugun komisyon dus 20 gunluk faiz maliyeti dus %29 net kazancla verdik gitti ...bugunku faiz oranlarıyla 15 aylık mevduat getirisine takabul eder....
    ilk okudugumda kesin crdfa yapmıştır bu parayı dedım.. gönderilerine baktım bi yazında crdfa aldım diye yazmişsın...ben 4 yıldır crdfa senin kadar kazanmadım...)
    psikolojinizin kaldıramayacağı pozisyonlar açmayın...en güzel pozisyon gece yatakta rahatça uyuduğununuz pozisyondur...

8.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    du degişmiş ,arkadas dogru soyluyor usd %6
    vakıf mı 6 veriyor dolara? ankara mı bu da

Sayfa 161/1012 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •