Sayfa 162/1005 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: Viop LII

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yanlış anlaşılmasın şuan bende mal yok.
    4binden mal almamış 7binde iken ralli diyor. demeye getirdiği için alıntıladım
    Açın grafiki bakın nisanın ilk haftasına, kim o gün mal almış kim almamış kayıtları bulun
    hepsini sattığını yazdın.

eyvallah hepsini sattın da enerjisayı niye sattın? bir %25 daha gitti. 125 daha gitse kimse olmaz diyemez.
    audentes Fortuna iuvat

2. Mevduat bankaları henüz para kazanmaya başlamamış.

Dün Mete Yüksel döviz alım satımından dolayı iyi para kazanıyorlar dedi, başka yerden kaybediyor olabilirler.

Herif bilançolardan önce yükseltmek istiyor bankaları.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Mevduat bankaları henüz para kazanmaya başlamamış.

Dün Mete Yüksel döviz alım satımından dolayı iyi para kazanıyorlar dedi, başka yerden kaybediyor olabilirler.

Herif bilançolardan önce yükseltmek istiyor bankaları.

Banka lara çok.dikkat.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. Riskli varlıkları oranlarına bakin
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. Son iki gap çoktan dolmalıydı ama dolmuyor

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gelmiş burda tereciye tere satıyor uyanık, sen o yollardan giderken biz geliyoduk
    Ben dışarıya çıkıyorum abilerine amcalarına terbiyesizlik yapma. Bak kulağını çekerim. Bana zorla kutunu açtırma

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çok terbiyesiz bir alım bekliyorum, ohaaa dedirtecek cinsten
    Malsız olunca mı dayı

8. Bankalarda genelde eğitimli kişiler çalışıyor, giyim kuşama harcamalar dikkat ediliyor, yaşam koşulları bence en çok onları etkiliyor. Tabi orta ve alt düzeyde çalışanları söylüyorum.

Fabrika çalışanı harcamalarını kısabilir kimse fark etmez.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 162/1005 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •