Sayfa 162/190 İlkİlk ... 62112152160161162163164172 ... SonSon
Arama sonucu : 1513 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. BilAnço

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Kompozit de 14 şubat diyordu, bir gelsin bakalım, açıkçası bu enflasyon muhasebesi sonrası bilançolarda saçma sapan rakamlar ortaya çıkmaya başladı.
    Bilanço öncesi son gün sevgililer günü diye öyle mizansen yapmıştım.17 si bilanço.
    Açıkçası geleneksel Aksa hareketleri bunlar. Ben kötümser değilim.
    Ytd.

Konsolide Olan Şirketlerin Bilanço Tarihleri
    Konsolide bankalar ve şirketler için ise son tarih 11 Mart 2025. Bu tarih sonrasında, bu şirketlerin mali durumlarına ve performanslarına dair kapsamlı bilgilere ulaşabileceksin.

İşte KAP’ta açıklanan ve şirketlerin resmi internet sitelerine göre 4. çeyrek bilanço tarihleri kesinleşen şirketler:

29 Ocak 2025: GARAN

30 Ocak 2025: AKBNK

31 Ocak 2025: YKBNK, ARCLK

5 Şubat 2025: OTKAR

6 Şubat 2025: AKGRT

12 Şubat 2025: DOCO, TOASO

13 Şubat 2025: LILAK, TTRAK

17 Şubat 2025: AKSA, TUPRS, AYGAZ, FROTO

18 Şubat 2025: TAVHL, KCHOL

21 Şubat: BRSAN

25 Şubat 2025: ASELS

26 Şubat 2025: ENJSA

28 Şubat: DOAS

3 Mart 2025: GRSEL, SAHOL

4 Mart: CCOLA, ASUZU, PGSUS

5 Mart 2025: MGROS, AKENR

6 Mart: PRKME

10 Mart 2025: TTKOM

(Şirketlerin bilanço tarihleri açıklandıkça liste güncellenecektir. Bazı şirketlerin tarihleri, kendi web sitelerinden alınmıştır.)

3. Mum

Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Konsolide Olan Şirketlerin Bilanço Tarihleri
    Konsolide bankalar ve şirketler için ise son tarih 11 Mart 2025. Bu tarih sonrasında, bu şirketlerin mali durumlarına ve performanslarına dair kapsamlı bilgilere ulaşabileceksin.

İşte KAP’ta açıklanan ve şirketlerin resmi internet sitelerine göre 4. çeyrek bilanço tarihleri kesinleşen şirketler:

29 Ocak 2025: GARAN

30 Ocak 2025: AKBNK

31 Ocak 2025: YKBNK, ARCLK

5 Şubat 2025: OTKAR

6 Şubat 2025: AKGRT

12 Şubat 2025: DOCO, TOASO

13 Şubat 2025: LILAK, TTRAK

17 Şubat 2025: AKSA, TUPRS, AYGAZ, FROTO

18 Şubat 2025: TAVHL, KCHOL

21 Şubat: BRSAN

25 Şubat 2025: ASELS

26 Şubat 2025: ENJSA

28 Şubat: DOAS

3 Mart 2025: GRSEL, SAHOL

4 Mart: CCOLA, ASUZU, PGSUS

5 Mart 2025: MGROS, AKENR

6 Mart: PRKME

10 Mart 2025: TTKOM

(Şirketlerin bilanço tarihleri açıklandıkça liste güncellenecektir. Bazı şirketlerin tarihleri, kendi web sitelerinden alınmıştır.)
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...qiYYXd-IZc6g&s

4. Dow, DowAksa JV hissesini elden çıkarmak için BNP Paribas'a başvurdu – kaynaklar

Dow*[NYSE:DOW], konuya yakın iki kaynağa göre,*BNP Paribas'a**ve yerel iştiraki*TEB Yatırım'a,* Türkiye merkezli karbon elyaf üreticisi*DowAksa'daki*%50 hissesini satma*talimatı verdi .

DowAksa, Midland, Michigan merkezli kimyasal devi ve Aksa Akrilik Kimya Sanayii*[IST: AKSA] arasında 50:50 oranında ortak girişimdir*.

Akkok Holding'in*%39,59 hissesine**sahip olduğu akrilik üreticisi*. Kaynaklardan biri, Akkok'un hisseyi Aksa Akrilik'e devretme görüşmelerinin fiyat beklentilerinin uyuşmaması nedeniyle sonuç vermediğini söyledi.

İkinci kaynak, diğer birkaç ilgili tarafla görüşmelerin sürdüğünü, henüz hiçbir taliplinin ileri düzey müzakerelere geçmediğini sözlerine ekledi.

**IACMİ 10 yıldır elle tutulur bir ilerleme kaydedemedi...karbon elyafın otomotiv sektöründe rutin kullanımı (çeliğin yerini alması) gerçekleşmedi...TRUMP ın rüzgar enerjisini tu kaka etmesi nedeniyle bu kulvarda da büyüme zorlaştı...

**aksa nın istediği fiyatı kabul etmek zorunda kalacaklar sanırım...

**aksa alır, tam konsolide eder....ciro bariz artar...zaman ile kar da

6.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    **IACMİ 10 yıldır elle tutulur bir ilerleme kaydedemedi...karbon elyafın otomotiv sektöründe rutin kullanımı (çeliğin yerini alması) gerçekleşmedi...TRUMP ın rüzgar enerjisini tu kaka etmesi nedeniyle bu kulvarda da büyüme zorlaştı...

**aksa nın istediği fiyatı kabul etmek zorunda kalacaklar sanırım...

**aksa alır, tam konsolide eder....ciro bariz artar...zaman ile kar da
    Ortakla yürümediğini seneledir çok yakından takip ediyoruz. Bide böyle deneyelim…

7.  Alıntı Originally Posted by LayLow Yazıyı Oku
    Dow, DowAksa JV hissesini elden çıkarmak için BNP Paribas'a başvurdu – kaynaklar

Dow*[NYSE:DOW], konuya yakın iki kaynağa göre,*BNP Paribas'a**ve yerel iştiraki*TEB Yatırım'a,* Türkiye merkezli karbon elyaf üreticisi*DowAksa'daki*%50 hissesini satma*talimatı verdi .

DowAksa, Midland, Michigan merkezli kimyasal devi ve Aksa Akrilik Kimya Sanayii*[IST: AKSA] arasında 50:50 oranında ortak girişimdir*.

Akkok Holding'in*%39,59 hissesine**sahip olduğu akrilik üreticisi*. Kaynaklardan biri, Akkok'un hisseyi Aksa Akrilik'e devretme görüşmelerinin fiyat beklentilerinin uyuşmaması nedeniyle sonuç vermediğini söyledi.

İkinci kaynak, diğer birkaç ilgili tarafla görüşmelerin sürdüğünü, henüz hiçbir taliplinin ileri düzey müzakerelere geçmediğini sözlerine ekledi.
    Bu haber nerde çıktı? Aradım taradım bulamadım. Link verebilirseniz memnun olurum.

8.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Bu haber nerde çıktı? Aradım taradım bulamadım. Link verebilirseniz memnun olurum.

Ben de aradım bulamadım, şirketten resmi bir açıklama gelmeden boş.
    Son düzenleme : bawer; 15-02-2025 saat: 15:45.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 162/190 İlkİlk ... 62112152160161162163164172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •