Sayfa 164/1012 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

34 milyar dolar cari açığın 17 milyarı bilinmeyen dövizlerle 17 milyarı da Merkez Bankası rezervleriyle finanse edilirse ne olur?
    https://www.mahfiegilmez.com/2018/11...olmaz-ama.html

Bugun seker bank 40 K dolar 91 gün yuzde 6...
    Garanti 550 k tl 181 gün yuzde 3 stopaj ile 24.65 oran..

3.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Ben de %28'den Nkolay'a yasladım mevduatı bekliyorum, hatta üzerine birikenlerle birlikte bozup tekrar alayım diyordum ama %27'ye geldi bile, vade bitip tamam çık git artık diyene kadar bekleyeceğim herhalde, oranlar gebermiş durumda
    %27den bozdurmuyor musun hazine bonosu mantigiyla degil mi?

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    578
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Durgunluk var parayı kime satacak bankalar...Kredi alabilen yokki para (mevduat) değerli olsun...
    aynen yoldaş,kaç bankacıyla konuştum durum bu parayı satamıyoruzki faiz verelim diyorlar dahada çöp olacakmış faizler iyi günlerimiz daha,ben şahsen gecen hafta 26 dan 90 günlük çaktım,şimdi oda yok malüm...

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    TURHAN:"KANAL İSTANBUL'DA 1/100000'LİK İMAR PLANLARI SON NOKTAYA GELDİ. KANAL İSTANBUL'UN İNŞAATI 2020'YE KALMAMALI, İNŞALLAH 2019'DA BAŞLARIZ.-AA TWİTTER

Beton ile canlandiracaklar yine ekonomiyi...

Syg,

Erken seçim olasılığı ile şu işi bir sağlama bağlayalım diye düşünmüş olamazlar mı?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by naturalborn Yazıyı Oku
    şu an orandan çok daha önemli olan 30Kasım stopaj işi aslında ,aşağı yukarı 3 puana denk geliyor.
    Bugünlerdeki oran 24-24,5 aralığından uzun vadeli bağlayarak bu avantajı cebe almak mı ? yoksa stopaj indirimi devam etmezse piyasa/MB bunu fiyatlar oranlar 3 puan yukarı gider mi? yoksa hükumet faizlerin yükselmesine izin vermez baskıya devam eder ve para dolara kaçar mı? Hazır dolar bu kadar geri çekilmişken doların yükselmesi için marj da oluştu,hükumetin umrunda olmaz pek
    Bende ayni ikilemdeyim oranlar rezalet burdan 6 aylik yapılır mı .stopaj uzamazsa simdiki orani almak icin 27-28 gormesi lazim oda zor gözüküyor.

7.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    ilk okudugumda kesin crdfa yapmıştır bu parayı dedım.. gönderilerine baktım bi yazında crdfa aldım diye yazmişsın...ben 4 yıldır crdfa senin kadar kazanmadım...)
    eh isim geregi planlamacı oldugum icin biraz fark yaratmısızdır strateji hatası yapmıssınızdır ben temettu almak icin temettu hissesi almam grafige bakarım dip calısmasını yaptıktan sonra ordan alıp temettuden once satarım yoksa ..temettu dagıtacak hisseleri dagıtımdan aylar once alacaksınız ki ya da yıllarca satmadan tutacaksınız ki bir ise yarasın dagıtımdan 1-2 gun once alan var simdi onlara ne denir

8.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    aynen yoldaş,kaç bankacıyla konuştum durum bu parayı satamıyoruzki faiz verelim diyorlar dahada çöp olacakmış faizler iyi günlerimiz daha,ben şahsen gecen hafta 26 dan 90 günlük çaktım,şimdi oda yok malüm...
    Benim görüştüklerim artacağını söylüyor.
    beklememi rica ettiler.
    ama stopaj riskini almadım.bende 90 gün çaktım

Sayfa 164/1012 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •