-

Originally Posted by
MedwiG
Videoyu gördümde harbi açmış abla
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Erdoğan: ''3600 ek gösterge meselesini seçimden sonra çözeceğiz''
© Reuters. © Reuters.
Investing.com - Ankara Şehir Hastanesi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ek gösterge konusunda seçimlerden sonra gerekeni yapacaklarını açıkladı.
Erdoğan, "Hemşirelerimizin de 3600 ek gösterge meselesini söz verdiğimiz şekilde çözeceğimizi ifade etmek istiyorum. Seçimden sonra ele alacağımız konulardan biri de budur.'' dedi.
bir halt olacağı yok.
-
Lüksemburg Maliye Bakanı: Brexit'te süre Mayıs ayında yapılacak Avrupa Parlamentosu seçimlerinden öteye uzatılamaz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*tcmb beklenti anketi: 1 ay sonrası tüfe beklentisi %1.54 (önceki %0.96)
-
*tcmb beklenti anketi: 2019 yıl sonu dolar kuru beklentisi 6.0615 tl (önceki 5.9898)
-
*tcmb: Mali olmayan kesime verilen krediler, 2 trilyon 276,3 milyar tl (önceki 2,265t )
-
*tcmb: Tasfiye olunacak alacaklar, 104,7 milyar tl (önceki 103,6mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları tüketici kredileri, 861,5 milyar tl (önceki 860,4mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları tüketici konut kredileri, 380,3 milyar tl (önceki 379,0mlr)
-
*tcmb: Mevduat bankaları taksitli ticari kredileri, 204,1 milyar tl (önceki 202,5mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları kredi kartları, 352,0 milyar tl (önceki 350,1mlr)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri