Sayfa 165/662 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Para risk alır, borsaya girmeyi bekleyen çok ama çok para var
    Tabi ki var. Bir kismi ulkeden kacirilanlarin parasi, ama daha buyuk kismi giden bir daha gelmesin diye hukumete guvenoyu vermek icin yatirim yapacak olanlar. Vakit alacak ama iyi olacak. Aslinda global olarak bankalar revacta degil, kriptodan dolayi temelleri sarsiliyor. Su akar yolunu bulur.

2. Kripto konusunda bir not :

Warren buffet değeri sıfır dedi dün sanırım , kumar merakı insanın kolay para kazanma arzunun bir neticesi kripto balonu yarattı diyor adam haklı hiç bir değeri ve medeniyete katkısı olmayan bir dijital ürün devlet güvencesine alında bile uçağa binip 2 saate inince % 30-40 fiyat oynaklığına sahip ürün rezerv para olmaz olsa olsa Rulet masasında pul olur . kripto paralar spekülatif ve kabul edilemez varlıklar oldukları sürece ÇÖPE ATILMAK kaderleri olacaktır . Devletler zaten Dolar ve Euro gibi sistemli hade yönetilen sağlıklı işleyen coin benzer dijital para da arz edebilirler piyasaya emisyon oluşturabilirler , kredili işlemlerde bile kullanılabilir bu dijital para ama blockchain takip ve suçluları suçu tespit edecek hukuki düzenlemeler yapmaları zorunlu olacaktır .

Mafya ve suç baranlarının canı istediği vergi cennetine 1-100 milyar dolar gönderdiği bir dünyayı kim arzu eder ki ! Coindeki 2 Ci ana sorun da bu
    Değeri ne insanlığa kattığı değere fonksiyon ve faydaya göre mali karşılığı ne ?
    Mafya ve su nasıl takip edilecek ?
    Spekülatif iniş çıkışları nasıl dengelenecek ?

Coinler öyle masalsı iyilik timsali yatırım alanları değil , sorunlu çok sorunlu PARASAL araçlar haline geldiler , sen ben o biz veya başkası coinden koşa vadede çok para kazanabilir ama hacmi eline geçirenler sisteme zarar verdikleri sürece önlerinin açılacağını düşünmek saflıktır . Euro ve ya dolar coine HAZIRLANIN derim bitcoin bir tür altın renkli hatıra olarak kalabilir anılarda !

Dogru diyorsun ama kastettigim teknolojisi idi. Blockchain gibi. Bankalar gozden dusuyor.

Daha once de anlattim banka dokuman istiyor, hesabi kapatacakti. Cok fazla sey istediler ustlerine vazife olmayan. Ben de ne oluyor vermiyorum dedim baska bankaya gecirdim paralari. 1 ay sonra onlar da ayni sekilde basladi. O kadar parayi bavulla falan tasiyamazsin herhalde. Otobus ucak gerekir. Nereye koyacaksin, seyhin sarayi gibi birsey lazim.

Muahahhahaha. Kafasi basmayan biri atlayacak simdi dalga gectigimi anlamayip.

Sonucunda seve seve vermek zorunda kaldim dokumanlari. Ama bu isler 6 ay devam ederken banka ile hicbir isim kalmadigini da anladim. Ayni seyi abim de diyor. Odemeler AMEX'ten, Paypal'dan, coinden. Yatirimlar araci kurumdan. Heriflerde sadece para duruyor. Yatirim hesabimda durmasi daha mantikli bile. Mesela $500K'ye kadar SIPC tarafindan sigortali. Ama mevduat hesaplarina FDIC sigortasi $250K.

Banka devri bitti.

Katkisini birak, herifler dunyanin icinden gecti bir hic icin harcadiklari enerji ile. Bu cevreciler nasil ortaligi ayaga kaldirmadi ki.
    Onlar icat etmistir coinleri muhtemelen de ondan.

5. Eee bizde İstanbulun en iyi AVM sine sahibiz Kanyon AVM 150.000.000 USD yani moskovada savaşta olan bir ülkenin AVM sine eski CHP li biri 1,5 milyar usd verirken yine aynı cenahın yönettigi İSGYO koskoca kanyon AVM ye 150.000.000 USD değer biçiyor

Ya moskovaya verilen para uçuk yada isgyo kanyon mülkü ölü fiyatta değerlendiriliyor.

Ayrıca bu arkadaşlar 1,5 milyar usd nereden bulmuş :D muazzam bir para

CHP’de Deniz Baykal döneminde partinin genel başkan yardımcılarından biri olan Onur Öymen’in oğlu Burak Öymen 1.5 milyar dolara Metropolis isimli AVM’yi satın alarak Rusya’da ekonomi tarihine geçti.

https://www.dunya.com/kose-yazisi/ru...oymenin/691054

6. Yazık olmuş o paraya ona biz 200 mln USD ye Kanyon u vereydik 1,3 mlr doları da cebinde kalaydı. Hemi de para içeride kalır cari açık yaratmazdı.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. https://paraajansi.com.tr/haber/1470...yista-aciliyor

Bu ICBC nin kiraladığı yer kimin mesela.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385

Sayfa 165/662 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız