Sayfa 165/1006 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: Viop LVIII

Burada HALKB la ilgili 3 tavan garanti öteside olabilir tarzında yorumlar yapılmıştı, sanırım bu uyuzu yeterince tanımıyorlar, geçen ki buna benzer haberde gene 1 tavan sonrasında dipleri görmüştü, bense bugün yükseltip malı daha yukarılardan yedirirler diye umuyordum burada da yazmıştım! sadece 8 kademe yükseltmişler, demek ki mal yedirmede aceleleri varmış! unutmayın ana dava devam ediyor, sadece tazminat talepli davalardan birisi düştü!

hektaş batıor galiba..nereden nereye.. endex artıdayken böyle...eksiye geçine mi alcaklar eq...

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Burada HALKB la ilgili 3 tavan garanti öteside olabilir tarzında yorumlar yapılmıştı, sanırım bu uyuzu yeterince tanımıyorlar, geçen ki buna benzer haberde gene 1 tavan sonrasında dipleri görmüştü, bense bugün yükseltip malı daha yukarılardan yedirirler diye umuyordum sadece 8 kademe yükseltmişler, demek ki mal yedirmede aceleleri var! unutmayın ana dava devam ediyor, sadece tazminat talepli davalardan birisi düştü!
    ben bu hulku en az 3 yada 4 defa haberden sonra tavan olup ertesi gün tavanı göremeden eksiye geçerken gördüm
    bir halt olacağı yok.

4. en iyi gazete başlığı bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku

en iyi gazete başlığı bence
    eskiden bant koyarlardı bunda koymmışlar hayret ..kıyamadı heralde

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    en iyi gazete başlığı bence
    o tip başlıklarda tan gazetesinn üstüne tanımam her başlığı ayrı bi vukuattı
    eski tan değil yeni tan gazetesi

https://www.google.com/search?q=tan+...rq6PP4mFGJmxjM
    bir halt olacağı yok.

7. koyinde dönmeyen pislik kalmadı hala binlerce dolar ediyor.

paragöz abi gel tüylerim bu sefer hakikaten diken diken....

İnanılmaz gerçekten inanılmaz.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben bu hulku en az 3 yada 4 defa haberden sonra tavan olup ertesi gün tavanı göremeden eksiye geçerken gördüm
    Aynen Başgan! Bu ülkede T.C. Devleti Cumhurbaşkanına mikrofan uzatıldı, Halk Bankası ile ilgili güzel haberler gelecek dedi hop %4-5 prim sonrasında negatif kapanış, aynı mikrofon Dışişleri Bakanı M. Çavuşoğlu na uzatıldı, benzer açıklama hop %4-5 prim ve aynı gün negatif kapanış, bu haberleri sürekli birileri güzel kullandı, dün kü haberi de İş Yatırım daki Herif değerlendirdi, önceki gün son 1 saatte tahtayı çizerek 3 milyon lot mal aldı, haberle beraber tavandan daha fazlasını sattı! güzel ticaret

Sayfa 165/1006 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •