Sayfa 166/172 İlkİlk ... 66116156164165166167168 ... SonSon
Arama sonucu : 1376 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: SUMAS-Sumaş Suni Tahta ve Mobilya Sanayi A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by uzun vade Yazıyı Oku
    Açıkçası artık neden sattığından ziyade kimin veya kimlerin aldığını merak ediyorum.. Takasta alıcı kurumlar dağınık görünüyor ama
    halen neden sattıgı onemlı . bunu öğrenmeden kımın aldıgının onemı yok . amaç likdite artırmak mı ? yoksa ayşe hanıma ev ı aldı veya toruna düğün mu yapacak

2. dün piyasa -2 ye yaklaşırken bıle hısse satma derdınde hılmı bey . ayıp demekten baska sozum yok

3.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    cevap yıne aynı olacaktır . ama zaten dusen bır endeks var . bugun bari satış yapma bu arada hılmı bey artık yonetım kurulu uyesı de degıl . onursal baskan olarak gecer kı spk nezdınde bunun bır onemı yoktur .
    pardon genel mudurlukten ayrılmış . hılmı bey halen yk uyesı gozukuyor kap da

4. "Sayın Yatırımcımız,

Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgili sebebiyle teşekkür ederiz.

Yönetim kurulu üyemiz Hilmi Evin Ertür tarafından yapılan satışlar tamamen kendi kararı olup kendi inisiyatifinde yapılmıştır. Şirketin genel durumu ile ilgili değildir. Şirketle ilgili kamuya açıklanmamış herhangi bir bilgi bulunmamaktadır."

Saygılarımızla

5. cevapları bu şekilde kendileri de yk üyemiz demiş

6. Ev araba düğün parası bunlar satış nedeni olamaz bence).. Bizler üç beş lotu insanlarız. Emine tarakçıoğlu 311k oktay barlas 100k evren ertür 220k hisseye sahip bunlarda mı hiç bir şey söylemiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by uzun vade Yazıyı Oku
    Ev araba düğün parası bunlar satış nedeni olamaz bence).. Bizler üç beş lotu insanlarız. Emine tarakçıoğlu 311k oktay barlas 100k evren ertür 220k hisseye sahip bunlarda mı hiç bir şey söylemiyor.
    para ihtiyaçalrı var olma ihtimalı yok gibi . geriye iki seçenek kalıyor
    1- likiditeyi artırmak için . kı bunu hılmıden baskası yapamaz . mkk kayıtlı 64 k malı kaldı bu arada
    2-şirketin değeri gerçekten çok yukske goruyor ve satıyor.

8. 2020 yılının ortalarından beri bu hissedeyim.. Sumas ile ilgili o kadar çok hipotez ortaya atabiliriz ki.. Tamamen kapalı kutu gibi.Belli beklentilerim var onlarda bozulma olmadığı sürece beklemeye devam edeceğim.. Şaun için ekşioğulları soru işareti.. neden geldiler. Yönetim kurulu nerdeyse tamamı avukat oldu.. Neden? Oktay barlass soru işareti? Kimdir neden bu şirkette? Şirket son dönemde görüntüsünü değiştirmeye başladı. Web site yenileme dron ile şirket tanıtımı için çekim yapma?? Genel kurulda ibrahim haselçin neden oradaydı??Hilmi beyin 2021 yılında ki satışını çok iyi hatırlıyorum. ilk satış 5k kadar 90 tl lerden. Hisse buna rağmen yükselişine devam edince 112 tl de 125k satış koydu. Amaç burda yükselişi durdurmak olarak düşünelebilir . şuan ki satışlar çok daha farklı yükselişi durdurmak isteseydi zirveden aynı şekilde satış koyalirdi. fakat onu yapmadı.

Sayfa 166/172 İlkİlk ... 66116156164165166167168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •