Sayfa 166/1012 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Üstat ekonomik tedbirleri biraz abartmış gibisin...Kim bilir kileri filan da doldurmuşsundur....
    Dayanikli gidalari yazdan stoklamistim.
    Bi sure kilerde ne varsa onlari yiyecegim.
    Bi agustos bocegi olamadim su hayatta ona yaniyorum hep.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2. Madem gelirler artmıyor...Giderleri azaltmak lazım...

3. Milletin alım gücü düştü yerlerde...Hala ev , araba, mobilya, beyaz eşya almaları için kampanyalar ve ÖTV indirimi yapıyollaaaaa...

Ulen zorunlu giderleri zor karşılıyor millet

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Arabalar bir haftadir yerinden kimildamadilar.
    Site servisi ile alisverise gider gelir oldum.
    Syg,
    araba garajda bile masraf dudu abi apartman yönetim toplantısında 150 tl olan aidat 200 tl oldu kimse dolar düştü falan takmadı üstelik kombili bir daire asgari ücrete de yüzde 25 zam gelirse seneye 300 tl olur kesin ! apartman görevlisinin masrafına gidiyor tüm aidat nerdeyse ! havuzlu fitnessli resepsiyonlu site aidatları kaç olur tahmini bile zor sayın yeşiladanın enflasyon videosunda vurguladığı fiyat katılığına güzel bir örnek !

5. bu işin sonu akşamları semt pazarları toplanırken pazarcıların bıraktığı sebze ve meyveleri toplayamaya kadar gidecek gibi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    https://twitter.com/mahfiegilmez/sta...75646136557575

Asıl dikkat çeken konu faiz dışı fazlanın hızla azalmakta oluşudur. 2016 yılında 21 milyar TL olan faiz dışı fazla, 2017 yılında 9,3 milyar TL'ye düşmüş bu yılın ilk 10 ayında ise 2,6 milyar TL olmuştur.

Borç stokunun finansmanında en önemli sigorta konumunda olan faiz dışı dengedeki bu olumsuz gidiş geleceğe ilişkin beklentiler açısından endişe yaratıcıdır.
    Vergi gelirleri toplamda enflasyonun çok gerisinde kalırken özellikle dahilde alınan KDV ve ÖTV gibi satışlar üzerinden alınan vergilerde görülen çok düşük artışlar iç piyasada nasıl bir durgunluk yaşandığının en belirgin göstergeleri olarak karşımızda duruyor (KDV ve ÖTV'de yapılan indirimlerin ilk 9 ayda söz konusu olmadığına dikkat edilmeli)

Öte yandan ithalde alınan KDV'nin enflasyondan çok daha hızlı bir artış sergilemiş olması ise tümüyle kur artışının bir sonucu olarak çıkıyor.

Gerek işsizlik oranındaki artış gerekse bütçe verileri bize önümüzdeki dönemde ekonomide yüksek enflasyonla birlikte küçülme (slumpflasyon) yaşama olasılığımızın arttığını gösteriyor.

Tam babalara geldinis diyor veriler

Syg,
    Son düzenleme : Dudu; 15-11-2018 saat: 19:42.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Madem gelirler artmıyor...Giderleri azaltmak lazım...
    Benim yaptigim da bu zaten...

Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    araba garajda bile masraf dudu abi apartman yönetim toplantısında 150 tl olan aidat 200 tl oldu kimse dolar düştü falan takmadı üstelik kombili bir daire asgari ücrete de yüzde 25 zam gelirse seneye 300 tl olur kesin ! apartman görevlisinin masrafına gidiyor tüm aidat nerdeyse ! havuzlu fitnessli resepsiyonlu site aidatları kaç olur tahmini bile zor sayın yeşiladanın enflasyon videosunda vurguladığı fiyat katılığına güzel bir örnek !
    Malesef Bahri..
    Simdi muayenesi gelmis ona da gidecegiz..
    Aralik sonu kasko ve zorunlu trafigi doluyor..
    60K km bakimi da yazar bi 1000 TL en az hic bir sey cikmasa da..
    Durdugu yerde masraf..
    Syg,

Sayfa 166/1012 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •