Sayfa 167/573 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon
Arama sonucu : 4582 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Birisi asya ile avrupa arasında parlayan bir yıldız devlet türkiye ve onun lideri , diğeriyse türkiyenin 3 büyük spor klubünden biri ( bakın hakkını veriyorum bir spor klubü demiyorum ) ikisini nasıl mukayese edebiliyorsunuz bir anlayabilsem benim kafam basmıyor
    Çok basit her ikiside Seçim .. Her 4/5 yılda bir yapılan rutin bir durum , nasıl Fenerbahçe yapılan sıradan bir seçimse buda bir seçim .. Ama sizin mantalitenize göre olunca farklı tabiiki .. Birinde Tayyip Erdoğan var diğeri baska .. Ama unutmayın sonuçta seçim .. Bir önceki seçimde yaşananlar gene yaşanıyor bu çok önemli ama diğeri degil .. Bu arada O siradan dediğiniz kulübün 20 milyondan fazla taraftarı var .. Bu mantaliteden vazgeçin farkında olmuyorsunuz ama komik oluyorsunuz ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Finaldeki Rakibimiz Tofaş oldu .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Finaldeki Rakibimiz Tofaş oldu .
    Efes e noldu yahu

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

ataman gelsin isterdim
    bir halt olacağı yok.

Final programı :

1. Maç: 5 Haziran Salı 21:00 – Fenerbahçe Doğuş – Tofaş (Ülker Spor ve Etkinlik Salonu)
    2. Maç: 7 Haziran Perşembe 21:00 – Fenerbahçe Doğuş – Tofaş (Ülker Spor ve Etkinlik Salonu)
    3. Maç: 9 Haziran Cumartesi 19:00 – Tofaş - Fenerbahçe Doğuş (Tofaş Spor Salonu)
    4. Maç: 11 Haziran Pazartesi 21:00 – Tofaş - Fenerbahçe Doğuş (Tofaş Spor Salonu)

(Gerekmesi durumunda)
    5. Maç: 13 Haziran Çarşamba 21:00 – Fenerbahçe Doğuş – Tofaş (Ülker Spor ve Etkinlik Salonu)

(Gerekmesi durumunda) 6. Maç: 15 Haziran Cuma 21:00 – Tofaş - Fenerbahçe Doğuş (Tofaş Spor Salonu

(Gerekmesi durumunda) 7. Maç: 17 Haziran Pazar 19:00 – Fenerbahçe Doğuş – Tofaş (Ülker Spor ve Etkinlik Salonu)

Genel kurulda oy kullanma işlemi başladı ..

Rte oy kullanacakmış

8. Azizcidir 🤣
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Rte oy kullanacakmış
    Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

Sayfa 167/573 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •