Sayfa 167/1003 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    İlk 6 ay zam oranı yüzde 40!! Enflasyon kur düşecek
    Çivi çiviyi söker diye boşa dememişler.

https://www.sanalbasin.com/cumhuriyet-gazete-mansetleri

Son 6 aydaki banknot basım için ithal edilen GÜNLÜK TIR sayısı 1 den 3 e çıkmış.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. Altınkaynak hayırlı günler diler...

19.9610 20.1410

3.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Çivi çiviyi söker diye boşa dememişler.

https://www.sanalbasin.com/cumhuriyet-gazete-mansetleri

Son 6 aydaki banknot basım için ithal edilen GÜNLÜK TIR sayısı 1 den 3 e çıkmış.
    Atalarımız bir de bugün yediğin hurmalar yarın bir yerlerini tırmalar demişler....

4. Günlerdir Denizbank'ın 20 bin TL faizsiz kredi teklifi karşıma çıkıyor. Bankanın müşterisi de değilim. Bir deneyeyim dedim. Uygulamasını indirdim, faizsiz kredi için müşteri olma prosedürüne yönlendiriyor, o prosedür de son aşamada hata veriyor. Müşteri hizmetlerini aradım, önce ben gidip ATM'nin birinden başvuru yapıyormuşum, sonra kredi kartı gönderiyorlarmış, sonra hesap açıyorlarmış, sonra kredi tahsis ediyorlarmış, dinlerken fenalık geldi bana. Kredi kartının aidatı da 400-600 TL arasında. Yani tüm sistem müşteriye aidatlı kredi kartı satmak üzerine. Önce müşteriyi çek sonra hissettirmeden azar azar saptır mantığıyla icat edilen bir ürün daha.

5. Bu arada yapılan apartman toplantısı sonucunda kapıcıyla devam kararı alındı yani çift dikiş kabul edildi EGEDUK kulakların çınlasın dediğin oldu ben ve bir kaç komşunun bastırması ile kapıcı dairesine elektrik ve su saati bağlanmasına karar aldırdık ayrıca verilen bayram ikramiyesi gibi ekstraları kaldırttık tek kazanımlar bunlar oldu

6. https://twitter.com/secimtr2023/stat...jav7j46Rg&s=19
    Bize yok mu ps5 e geçmek istiyorum ps4 den sıkıldım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Günlerdir Denizbank'ın 20 bin TL faizsiz kredi teklifi karşıma çıkıyor. Bankanın müşterisi de değilim. Bir deneyeyim dedim. Uygulamasını indirdim, faizsiz kredi için müşteri olma prosedürüne yönlendiriyor, o prosedür de son aşamada hata veriyor. Müşteri hizmetlerini aradım, önce ben gidip ATM'nin birinden başvuru yapıyormuşum, sonra kredi kartı gönderiyorlarmış, sonra hesap açıyorlarmış, sonra kredi tahsis ediyorlarmış, dinlerken fenalık geldi bana. Kredi kartının aidatı da 400-600 TL arasında. Yani tüm sistem müşteriye aidatlı kredi kartı satmak üzerine. Önce müşteriyi çek sonra hissettirmeden azar azar saptır mantığıyla icat edilen bir ürün daha.
    YKB bugune kadar yillardir full olarak iade ederdi kredi karti aidatini bu sene 6 ay acik kalmasi sarti ile %75 ini iade etti.

Ben de ekim ayinda 6 ay dolunca iade edecegim kartlarini...

Ceza olarak da 10 sene boykot.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Bu arada yapılan apartman toplantısı sonucunda kapıcıyla devam kararı alındı yani çift dikiş kabul edildi EGEDUK kulakların çınlasın dediğin oldu ben ve bir kaç komşunun bastırması ile kapıcı dairesine elektrik ve su saati bağlanmasına karar aldırdık ayrıca verilen bayram ikramiyesi gibi ekstraları kaldırttık tek kazanımlar bunlar oldu
    Adam bulmuş güzelim hayatı bırakır mı; bahri çalışsın kapıcı otlansın a.q ..Millet boşuna Üniversite okuyor bir zengin apartman kapıcılığı kaptı mı Kemal sunalın filminde ki gibi apartmanın sahibi olur ...Allah kolaylık versin , Ben 10 yıl önce bu tarz kontları boraktım ...Herşeyi firma yapıyor...

Sayfa 167/1003 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •