Sayfa 168/999 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    23.30 TL idi tek yön araba için...
    ben 2 yıl içinde %98 zam yapılmasını aldım. yani 2016 yılında açıldı köprü o zaman gidiş geliş yazdığım gibiydi.demem oki her yıl ortalama % 50 zam yapıyor hükümet. yeterki yandaş kollansın. siz bakmayın yabancı firmalara. onlarda ismi yabancı aslı yandaş.

2. 31 Ocak Perşembe 14:30 YABANCILAR 25 OCAK HAFTASINDA 322 MN $'LIK HİSSE ALDI, 70 MN $'LIK DİBS SATTI

3.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Size karşı maksadını aşan bir ifadem olmuşsa özür dilerim
    Maksadım sizi kırmak değildi
    Bana Dudu veya bir başkası fırça atabilir,kimse ile tartışmalarımı kişiselleştirmem...
    Bunlara takılmam amaaaa kim başlıkta liboş/içiboş söylemler yaparsa aslan kesilirim karşısında...

saygılar/başarılar
    Vala ilginç birisin tengri ..
    Yok özür dilenecek birsey yok yinede kibarlığın için sağolasın [emoji847]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. 450K / 32gün / eski müşteri:
    Vakıf -> 20
    Finans -> 21.30 (dün 21.50)
    Anadolu -> 21.50
    Odea -> 21.50
    TBank -> 21.50

5.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Bunlar doğal...Mühendislere ihtiyac yok ki zaten...200 yıllık tecrübesiyle alman, japon mühendis herşeyi hallediyor. Operasyonel işleri biz yapıcaz...win win...Türkiye beyni calışan biri doktor, pilot vb olarak o beyni kullanabilir..Gercek mühendislik yapmak istiyorsa batıya gitmeli..
    Fabrika ve Ar-Ge ofisi ortamına ne kadar hakimsiniz bilmem ama yorumunuzdan da pek hakim olmadığınız sonucunu çıkarmak zor olmuyor. Türkiye'de sağlık sektörünü ön plana çıkarmaya calismissiniz ama, dışardan ithal ettiğimiz sağlık ekipmanlarının doktorlar tarafından kullanma kılavuzlarının okunmasiyla yaptiklari ameliyatlari hizmet sektoru dışında bir getirisi yoktur. Ayni sekilde pilotlat icin de disardan ithal ettigimiz uçakları kullanmasinin ülkemiz adina herhango bir ihtacat girdisi yoktur. Uretime girdiyi verecek olan mühendistir, mühendisi bu kadar kucuk gosterirsen ekonominden bu kadar küçülür işte. Tecrübe de onemli faktor olmakla beraber, en buyuk farki olusturan durum Ar-Ge'ye ayrilan bütçedir ve Türkiye'de bu durum yoktur. Çünkü, Ar-Ge demek uzun vadeli yatirim demek ve bir süre cepten yemek demektir. Politikacilarin buna tahammülü yoktur, kisa vadeli ciktilara odaklanır. O da Ar-Ge görünümlü Ür-Ge'dir ve f/p bakimindan muaddilerinin cok gerisinde kaldığı icin ihracati zordur. Muhendislik fakültelerinin sayisini artirmak yerine keşke kalitesini artiracak girişimlerde bulunsak daha iyi olacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    Bankalar mevduata verdikleri faizi dibe indirdikten sonra Merkez %24 yapsa ne olur ,%30 yapsa ne olur.Ben doların dip yaptığı bu günlerde dudu ya katiliyor ve TL ilüzyondur diyorum.Portföyde de %40 olan USD oranini %60 a cekecegim eger faizler boyle duser ve Subat ortasinda dolar hala bugunku gibi alım fırsatı verirse.1 milyon liram seneye 1,200 olacagina 100 bin dolarim seneyede 100 bin dolar olsun

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    TL bir iluzyondur.
    Dolarinizi kaptirmayin.
    Dolar getirinizi yuksek tutmaya calisin.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Ben zengin değilim ama ayda 1 kere yaşlı/yalnız babama gidip-gelirken kullanıyorum...Başkalarının hatasını ben çekmek istemiyorum...
    Benim komsum sirket araci ile gidip geliyor. Gunluk ulasim masrafi 70 TL oldu kopru ve akaryakit zammi ile.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 168/999 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •