Sayfa 169/1003 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    2013-2014 bu forumda bir kaç üye 2.00'lerde geçtiğinde hani bu kadar mıydı , alaycı tarzı çümle kurulduğunu net hatırlıyorum... sonra kayboluş... o günlerde ne usd ne bist, apple alsaydık ...
    Ekonomik durum, küresel etki, ödemeler dengesi, MB rezervi, herşey bir kenara, TL aşırı pahalı. Değer kaybi şart. Yani zamanını bilemeyiz bu işlerin. Teknik yardımcı olur ama aylardır tekniğe bakmadım. Alıp kenara koydugum şablon var oradaki değerler gelecek zira.

Bu işler vaktiyle fışkırarak olur. 3.40 tan 7,20 ye, 6.90 dan 18 lere nasıl fiskirdiysa yine fışkıracak. Zira mevcut durum o günlerden cok daha kotu. Bu politikada ısrar edilen her gün daha da kötüye gidiyor.

Yani fiskirmalari yaşamış bir millet olarak halkta pek bir sorun yaratmaz. Yüzde 110, yüzde 270 fışkırma yasadik banamisin demedi. O yüzden bir sorun teşkil etmez halk nazarinda.

2. Vaktiyle çeşitli kişilerle, hiç biri aramızda değil artık, bu konuları sabahlara kadar tartıştık. E haklı çıktık ki buradayız hala. Uzun uzun anlatmaya gerek yok. Rabbim ömür verirse yaşayıp görecegiz zira

3.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    kazanamazdı. kasıtlı yada kasıtsız kk ye hesap kesilmeye çalışılıyor. oysa kendini chp karşıtı olarak gören, genel olarak köylü kesim( şuan köyde bulunmuyor olsa dahi köyle bağı olan) asla oyunu değiştirmiyor. dediğim gibi chp karşısında kim varsa demirel, özal, çiller, mesut yılmaz , şimdide tayyip , kısaca oyları bellidir.
    Ben odunu aday göstersem milletvekili seçtiririm.Adnan Menderes (1958)
    kısaca yaşadığımız yer, kaderimizdir.

O zaman Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu haybeden kazandılar seçimi. Hem de bu başarıyı, bu kadar derin ekonomik kriz yokken zor zamanda başardılar.

Karizması olmayan, silik, lider özelliği olmayan bir kişiyi aday göstep hala bahane üretmek, mantık dışı hareket etmek, halüsünasyon görmek.

Neyse RTE ve devamında gelecek olanlar, bu uyuyan hayalperest kafalara karşı seçim kazanmaya doymadılar doyamazlar. Dünyanın en dandik muhalefeti bizde.

Ekonomik kriz tavan yapmış, hala seçimi alamıyor, millet vekili sayısı dibe vurmuş, bir de onun bunun artıklarına 40 tane haybeden milletvekili hediye edilmiş, hala analiz yapılıyor.

4. Özellikle Mansur Yavaş a yazıklar olsun.O kadar millet aday ol derken,lideri aday ol derken çıkıp olmadı ve biz hep başka biri olsaydı kazanır mıydı diyeceğiz.

Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Toparlamaya çalıştıkça daha da bulaştırılıyor...
    11+1.. 12... Yobazlığın da bir limiti olmalı.

ekranda derin ağır abi analiz yapıyorlar..
    12 keredir analiz..
    bu kadar büyüttüğünüz seçimi,
    5.ye köprüden son çıkışı, aynı hızla küçültme telaşı..

dinle uyutulanlar...
    entelektüel sözlerle uyutulanlar...
    sayılarla uyutulanlar...
    her bünyeye uygun sakinleştirici bulunur..
    Memento mori

6. Benim kendime ek gelir bulmam lazım. Bir beş yıl bunun iki yılı kızımı okutacağım. Bir kitabım var şifalı bitkiler isimli 2003 yılında bitirdim sonraki iş güç derken felçli oldum tam güncellemedim. Eğer almak isteyen olursa guncelleyip satmayı düşünüyorum.

7. Hani 30 olacağıdı 40 olacağıdı 100 olacağıdı?

8. Borsa borsa borsa...Başka yol yok...

Sayfa 169/1003 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •