Sayfa 17/575 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 4630 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Valbuena , keşke diğerleri senin 1/10'un kadar istekli oynasa da yine kaybedersek de kaybedelim..

Maç sonu Valbuena ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Valbuena , keşke diğerleri senin 1/10'un kadar istekli oynasa da yine kaybedersek de kaybedelim..

Maç sonu Valbuena ..

peki neden bu adam her mac oyundan cikiyor?

Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    peki neden bu adam her mac oyundan cikiyor?
    Bilmiyorum Aykut hoca basin toplantisinda daha once almaliydim dedi.. Umarım Alex gibi bu adaminda basini yemeyiz.. Acayip üzgünüm sanki şampiyonluğu son dkda kaybetmis kadar üzgünüm..Çok önemli bir haftada tam zamanıydı kazanmak..Ama kısmet olmadı..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bilmiyorum Aykut hoca basin toplantisinda daha once almaliydim dedi.. Umarım Alex gibi bu adaminda basini yemeyiz.. Acayip üzgünüm sanki şampiyonluğu son dkda kaybetmis kadar üzgünüm..Çok önemli bir haftada tam zamanıydı kazanmak..Ama kısmet olmadı..
    valla 3-1 den maci 3-3 veriyorsak, bunda kismet mismet aramamak lazim.

azi ve azizin uşakları gerçekten iğrenç kelimeler yazıklar olsun
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    azi ve azizin uşakları gerçekten iğrenç kelimeler yazıklar olsun
    Kesinlikle .. Fenerbahce ismine saygısı yok bunlarin..

o yüzden orada yazmamayı uygun gördüm. birini eleştireceğim diye kulübü yerin dibine sokuyorlar
    bir halt olacağı yok.

Bende yazmayacaktim oraya ama o laflara cevap vermezsem kendime kızardım.. Anlamayacagini biliyorum ama olsun , galatasaraylıların yapmayacağı sözleri sarf ediyor bunlar.. Yazık.

Sayfa 17/575 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •