Sayfa 17/64 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
Arama sonucu : 510 madde; 129 - 136 arası.

Konu: CASA - Casa Emtia Petrol Kimyevi ve Türevleri San. Tic. A.Ş.

1. Bakalım Alyağ da oluşan ek alacak 6 aylık bilançolarda aktiiflere akacak olarak geçecek mi.

Buda özsermayenşn yaklaşık 25 milyon artması denek. Bu hacimdeki bir şirket için harikulade bir katma değer.

Spk ödemenin bir ay içinde gerçekleşmesi gerektiğini belirttiği için sanırım 6 aylık bilançolarda ilişkili taraftan alacak olarak görülecek, ama 9 aylık bilançolarda nakit veya başka bir aktif varlığa dönüşerek artı değer olarak görünecekir.

2. Alyağdan alınacak 23 milyon maliyeye verdikleri gelir tablosunda yer aldı yani bilançoya girecek demek tavan serileri gelsin artık yatırım tavsiyesi değildir

KRSAN Konsolide 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -6458155 Ana Ortaklık Payları: -6466151

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Son 3 Ay Özkaynaklarını Yüzdesel Olarak En Fazla Artıran Şirketler (Sıralı)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

6. Uzun zamandır bakmıyorum Şirketin trabzon da arsaları vardı yomrada çok değerli bir yerde idi bu arsalar duruyormu bilgisi olan varmı.?

7.  Alıntı Originally Posted by Melasis61 Yazıyı Oku
    Uzun zamandır bakmıyorum Şirketin trabzon da arsaları vardı yomrada çok değerli bir yerde idi bu arsalar duruyormu bilgisi olan varmı.?
    Bilançılardan anlaşıldığı kadarıyla daireler satılmış, gelen nakit kullanılmış, sadece daire teslimatları yapılmamış henüz.
    Kısa dönem asıl beklentisi bilançoya geçtikleri alyağdan ek alacaklar. Alyağ bu ek alacaklara itiraz edecekse ve tahsilatı sürümeceye girerse etiler hisseleri iade almalarıda fayda olabillr, etiler gelişen yapısıyla şirkete ciddi katkı sağlayabilir.

Defter değeri altında işlem gören hisseler :

Sayfa 17/64 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •