Buna bir dava açalım mı yatırımcıyı madur etti şahsi borçlarından dolayı şirketi zarara uğrattı diye .
Bu adamın neresi doğruki verdiği haberler hiç anlaşılır değil. Şimdi yurt içinde ve yurt dışında değerleme yapacak Herkesin aklı gidik 26 27 den millete giydirdi Gene bir takım isimler kağıdı aldı Çabuk çabuk borsaya kote ettirdiler çabuk çabuk sattılar fırıldaklıklar fırıldaklıklar hiç bir sanayici iş adamına böyle bir şey yakışır mı şu yapılan hareketlere bak yazıktır bakıyorum gülüyorum Telegram sayfasında küfürün bini bir para .İnsan kendini bu hallere düşürür mü.
Ama bu adamda bu alışkanlık mı yoksa tesadüf mü Yok canım bundan olmaz kesinlikle öyle bir şeye ihtimal vermiyorum yanlış hatırlamıyorsam 2007 senesinde de kankası Mehmet kutmanla bir ortaklık görüşmesine başlamıştı hisse çatır çatır yukarılara gitti 2.70 leri test etmişti o zaman hisse başı üç tl fiyat belirledik demişti işte anlaşma sağlayamadık demişti. Belkide operasyonu tamamladıktan sonra bir haber gönder olsun bitsin. 45 milyon dolar piyasa değerine ulaşmıştı sonrası malum yıllarca beklettiler Buda bir para kazanma yöntemi olsa gerek hatta 50 kuruşları gördü 5 sene sonra 2012 dolar bazında 7 milyon dolara kadar geriledi piyasa değeri şirketin. O dönemler Şirketin zor günleriydi o şartlarda bunlar oldu
Şimdi de Savunma Sanayi ile bir anlaşma yapıyorum bebeğim dedi vodafonela tarımsal anlaşma yaptım dedi fabrikaya geri alıyorum dedi bebeklerim benim (yatırımcı) Oyunu biraz büyütelim dedi biraz da kağıt sataymaya devam alın canlarım benim dedi. Asıl bomba geliyor dedi sermaye arttırma var tavanıda 400 milyon yaptım yok %500 bedelsiz %900 bedelli Yok yatırım teşvik belgesiydi kılıflar pardon burası kalıplar olacaktı çok güzel
Adam giydire giydire 22 ye kadar indirdi oradan dediki coştuk gidiyoruz haydi pazar Değişikliği bir miktar yukarı yapsa da oradan da giydire giydire yapıştırdı oradan dediki Hayden ana pazara Orayıda 25 26 27 den kitleyebildiği kadar Kitletti artık kim yapıyorsa bu işlemleri He bir de değerlemeler var değil mi ya 2 milyar 3 milyar birde 5,6 milyar diyenlerde var yani onların da hakkını yememek lazım Orada birisi geldi zaten basmane Çukurunu ballandıryor Şimdi bu iş organize Çete midir bunlar nedir bunu ben çözemedim ya
Neler yapabiliriz diye düşünüyorum düşünelim şikayetlerin dışında yapabileceğimiz çok şey olabilir
Sayın Ercan bey dikkat edersen haberleri hep kullandıktan sonra hiç ediyor
ENİNDE SONUNDA .
Yer İmleri