Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 170/1004 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    o ne biçim beklentiymiş öyle memet ?
    faiz indirirse, yabancı kaçar- yerli kaçar, TL satış yer, sonuçta dolar yükselir " diye düşünmeleri, böylece borsanın bozulması gerekmez miydi ?? tam tersi geldiği halde borsa yine bozdu..

yani, olay beklentiydi, beklenmediydi değil- kuzuyla kurdun hikayesi bu memedim
    Adamın bankada 5 milyar TL faizde parası var

Hacı faiz inerse yarı fiyat altı x30 Lara dalacak idi. İnmiyorsa bana ne diyor. Yabancı mi kalmış içinden geçtiler martta..

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bi tane prof ünvanlı biri çıkmış yanına 5 kişi toplamış, ben demiş her ay 7 milyon veriyi düzenli olarak topluyorum ve enflasyon ölçüyorum.. diyor ki, tüik binlerce kişiyle topladığı veriyi ben 5 kişi topluyorum, ve işte enflasyon açıklıyorum.. ne bir iletişim adresi var, ne bir ticari şirket ünvanı, web siteleri acemi bi yazılımcının elinden çıkmış olduğu belli.. kardeşim nerden topladın, hangi tüketim noktasından aldın bu verileri diye soruyorlar, bi kaç örnek ver diyorlar -tek bi cevap yok..

enflasyonu yüksek açıklıyor diye bütün muhalifler anında inanıyor tabii.. yemin ediyorum burası bi ülke değil - palyaçoların yaşadığı bir sirk
    Neden rahatsız oluyorsun, piyasada alternatif ölçüm yapan birilerinin olması iyi bir şey. Sen işinde git TUİK'i kullan, zararı nedir alternatif hesaplama yönteminin. TUİK güvenilirliliğini çoktan kaybetmiş bir kurum. Normalde Haziran'da yayınlaması gerektiği Türkiye geneli ölüm istatistiklerini aylar oldu yayınlamadı. Böyle hareketler şüphe uyandırıyor işte.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    reel sektör şirketlerine niye özsermaye karlılığı üzerinden bakmıyorsun ?
    onlarınki çöp bile değil o zaman
    bahsettiğin eregli biliyorum...

adam hiç değilse 2-3 lira temettü veriyor...

bankalar gibi yiyip yiyip özsermayeyi şişirip sanada bişey yok demiyor...

banka 4 değilde 10 milyar kar etse ne olıcak atacak özsermayeye şişmeye devam...

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

ekim vade başlangıcı ile dün bir bu gün iki ilk gün barlarının yelpaze içinde görüntüsü bu şekildedir, sol tarafta yelpaze karşılıkları gün boyu referans değer için kullanılabilir
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

5. Shortumu çıkardım, Yeter be aza tamah etmeyen çogu bulamaz ayılara yağmurlu havada su yok artık

6. Gene tam tepede geldin demi. Cortlayak mi ne dion
     Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    Laa bu market nasi gidecek ahahahhaha beklenti uydurun
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. xbank zaten limitleri zorluyordu bir realizasyon iyi gelir...

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    xbank zaten limitleri zorluyordu bir realizasyon iyi gelir...

böyle kapatırsa sağlam ayı formasyonu olur ama bunların işi belli olmaz. x30 son 1 ayda 3 formasyonu ihlal etti.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 170/1004 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •