Sayfa 170/1001 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    ·
    20d
    Erdoğan: Eğer ben de ekonomi tahsili görmüşsem ve bu ekonomi tahsilinden de öte bazı değerler silsilesi içerisinde de inandıklarım, bilgim varsa, faiz sebeptir, netice değildir, enflasyon neticedir

Gundi RTE iyimi biliyorsun ekonomiyi
    Göç etmek için doğdular, ya göç edecekler ya da ölecekler. Korkunç tehlikelere rağmen ilerliyorlar. Yaşlılar bunu defalarca yaşadı, gençler sürüden ayrılmama gereğini biliyorlar. Büyük tehlikelere rağmen ilerliyorlar. Dünya onlara fısıldadı; harekete geç, harekete geç ve yaşa.

2. Öküz Başlı Güney Afrika Antilopu Masai Mara Güvenli Yaşam Alanı’ndaki kabarmış nehri aşmaya çalışıyorlar.Öküz Başlı Güney Afrika Antilopu Masai Mara Güvenli Yaşam Alanı'ndaki kabarmış nehri aşmaya çalışıyorlar.Sürüyle birlikte nehirden karşıya geçmeye çalışan bir antilop kendisine av arayan bir timsaha yem olmak üzere.Etraftaki devasa timsahlar sürüden ayrılanların peşinde ve antiloplar güvende olmak için biraraya toplanıyor.Bir timsah antiloplardan birini yakalamaya çalışıyor. Fakat antilop, timsah tam saldırmak üzereyken kurutulup kaçıyor.
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3. Dolar ile ilgili sözler verilmiş. Benim anladığım bu. O yüzden mangalcı gibi , kömürün ateşi zayıfladı mı gazete ile yelliyorlar. Kıvılcım gene güçleniyor. Yazık...

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    Öküz Başlı Güney Afrika Antilopu Masai Mara Güvenli Yaşam Alanı’ndaki kabarmış nehri aşmaya çalışıyorlar.Öküz Başlı Güney Afrika Antilopu Masai Mara Güvenli Yaşam Alanı'ndaki kabarmış nehri aşmaya çalışıyorlar.Sürüyle birlikte nehirden karşıya geçmeye çalışan bir antilop kendisine av arayan bir timsaha yem olmak üzere.Etraftaki devasa timsahlar sürüden ayrılanların peşinde ve antiloplar güvende olmak için biraraya toplanıyor.Bir timsah antiloplardan birini yakalamaya çalışıyor. Fakat antilop, timsah tam saldırmak üzereyken kurutulup kaçıyor.
    Sen ne konuşuyosun la değişik :D

5. Kuşa atladım sert lodos ta var ama bakalım

6. Bu açıklamalara bakarsak Aralıkta agresf faiz indirimi gelebilir. Herkes 100 beklerken 200 çıkabilir.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. aralık ppk da 200 ddaha indirip yılı kapatır...

yemin ediyorum fed bizim cumhurbaşkanı kadar doları sevmiyor...

adamın kıymetlisi...asla helal getirmiyor dolarına...

8. Fed başkanında daha az dolar vardır

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 170/1001 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •