Sayfa 170/902 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Eyvallah�� Bu forumda bana bir şeyler oluyor, ergen bir coşkuyla yazdığımı ben de fark ediyorum sonra�� Bazen "hisse bahane Gesan muhabbeti şahane" diye kaptırıp gidiyorum. Her şey bir yana forumda çoğu (bir ikisi hariç hepsi aklı başinda) insanin "bozguncu,keyif kaçıran,zevzek,yüzsüz... diye bana yüklendiklerini bilmeme rağmen "muhabbetten" kendimi alamıyorum��
    Bilmiyorum fakat ben hiç öyle algılamadım zira burada kendisini, geçmişini hiç bilmediğim bir insan olumlu yahut olumsuz konuştu diye görüşlerim 180 derece değişebiliyorsa ben kendimi sorgularım, yazanı değil lakin herkes bu şekilde düşünmüyor saygı duyarım. Sonuçta her insanın geçmiş deneyimleri(backgroundu) biricik.

2.  Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Sevgili forum üyeleri;
    Öncelikle baştan yazayım ki, yazacaklarımın içeriği az çok belli olsun.
    Ömür nikli forum üyesinin yazılarını görmemek için blokladım.
    Neden derseniz geldiğinden beri değişik bir ruh hali sezdim.
    Rahatsız oldum.
    Olabilir dedim, burası sanal ortam.
    Her rahatsız olduğun kişiyi dışarı atamazsın, zaten yetkin de yok.
    Bir süre sonra rahatsızlığım arttı.
    Özellikle Keko gibi kendisine saldıran insana bile sabırla cevap veren, güzel güzel anlatan insanın buradan ayrılmasına neden olunca bir daha düşündüm.
    O yazı şöyleydi:

Önce müstesna bir şahsiyetsin diyor....
    Sonra da;
    Ben koyun postuna bürünmüş kurtlardan ziyade karşimda bana mertçe dişlerini gösteren düşmanları tercih ederim. diyor.
    Direk olarak "Koyun postuna bürünmüş kurt" diyor...
    Bu cümle ruhumu yordu.
    Keko böyle bir cümleyi hak etti mi?
    Bence hayır.
    Öyle bir insan olarak tanımadım onu.
    Bu Gesan forumundaki bir çok kişinin de öyle tanımadığına eminim.
    "Ömür" Ama ilk geldiğinde şöyle yazmıştı:

Size iki örnek verdim.
    Benim fikrimde olmayabilirsiniz, çok doğaldır.
    Ama Ömür nikinin üzerine tıklayıp geldiğinden beri yazdıklarını okuyun.
    Ben öyle yaptım ve bloklamaya karar verdim.
    Çok pişkin bir Ömür Törpüsün den kurtuldum.

Bu arada Keko, gel kardeşim buraya.
    Hiç olmazsa sana saldırsalar bile karşı tarafı rencide etmeden güzel güzel derdini anlatıyorsun.
    Kelimelerin arkasına saklanıp insanların ruhunu örselemeye çalışmıyorsun.
    Bekliyorum bak.
    Eline, yüreğine sağlık çok güzel ifade etmişsin.. ben de ömür isimli arkadaşı hiç samimi bulmuyorum niyeti farklı geliyor bana.. sn.kekoyu tez zamanda bekliyorum

Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Sevgili forum üyeleri;
    Öncelikle baştan yazayım ki, yazacaklarımın içeriği az çok belli olsun.
    Ömür nikli forum üyesinin yazılarını görmemek için blokladım.
    Neden derseniz geldiğinden beri değişik bir ruh hali sezdim.
    Rahatsız oldum.
    Olabilir dedim, burası sanal ortam.
    Her rahatsız olduğun kişiyi dışarı atamazsın, zaten yetkin de yok.
    Bir süre sonra rahatsızlığım arttı.
    Özellikle Keko gibi kendisine saldıran insana bile sabırla cevap veren, güzel güzel anlatan insanın buradan ayrılmasına neden olunca bir daha düşündüm.
    O yazı şöyleydi:

Önce müstesna bir şahsiyetsin diyor....
    Sonra da;
    Ben koyun postuna bürünmüş kurtlardan ziyade karşimda bana mertçe dişlerini gösteren düşmanları tercih ederim. diyor.
    Direk olarak "Koyun postuna bürünmüş kurt" diyor...
    Bu cümle ruhumu yordu.
    Keko böyle bir cümleyi hak etti mi?
    Bence hayır.
    Öyle bir insan olarak tanımadım onu.
    Bu Gesan forumundaki bir çok kişinin de öyle tanımadığına eminim.
    "Ömür" Ama ilk geldiğinde şöyle yazmıştı:

Size iki örnek verdim.
    Benim fikrimde olmayabilirsiniz, çok doğaldır.
    Ama Ömür nikinin üzerine tıklayıp geldiğinden beri yazdıklarını okuyun.
    Ben öyle yaptım ve bloklamaya karar verdim.
    Çok pişkin bir Ömür Törpüsün den kurtuldum.

Bu arada Keko, gel kardeşim buraya.
    Hiç olmazsa sana saldırsalar bile karşı tarafı rencide etmeden güzel güzel derdini anlatıyorsun.
    Kelimelerin arkasına saklanıp insanların ruhunu örselemeye çalışmıyorsun.
    Bekliyorum bak.

Bende ilk mesajını gördüğümde Ömür isimli arkadaşım iyi niyetli ve gerçekten amatör bir yatırımcı olduğunu dusunmustum o mahcup ifadeleriyle ..
    Ama sonra fabrikadan seri üretim gibi surekli uzun mesajlar..herkese cevap yetiştirmeler..sürekli sorgulamalar ve üstüne de keko ya hitaben yazdığı duzeysiz mesajlar ile beni de çileden cıkardi ve engelledim kendisini ..Tuhaf bir ruh hali olduğu çok açık o arkadaşın..Allah yakinindakilere sabır versin...
    Yarın sabah hissemiz bu akşam gelen kap gazıyla yukarı vurup yine hızlıca aşağı süzülür ise gesana bir süre için veda etme kararı alırım...Bu , şirketin kötü olduğunu asla göstermez..Hissenin hareketleri adına bir güvensizlik gereğini yaparım..Ama umarım olmaz ..Hiç tepkisiz açar ve sonra yavaşça yukarı çıkarsa daha sağlıklı olur hatta...iyi gec eler dilerim..

4. Bazınıza, Burası bir tarikat,Keko da şeyhiniz mi? diye sormak istiyorum! Lafım,herkese değil. Amiyane tabirle "anlayan anladı". Yav siz cidden hasta mısıniz? Ben ne demişim adama? Takdir ettiğim o kadar yönün var ama "falanca meselede" bence "daha erdemli" davranabilirdin,zira senin çapına yakışmayacak bir acelecilikle hareket edip senden çok etkilenen ( uzunca bir süre ben de öyleydim) insanlara hisseyi tek taraflı olumlamıs oldun,dedim.
    Benim,onun,başkasinin yapmasindan çok daha "ağır bir hata" olmasi senin bu artık "şeyhlik" mertebesine ulaşan etkinden kaynaklaniyor. Ula resmen doğru düzgün bir eleştiri sundum,adam doğrudan RES meselesine dair bir şey de demedi. Kırıldım,küstüm,bak bundan sonra benden keramet beklemeyin der gibisinden bir tepki verdi.
    Neredeyse müritleşmiş olan bazilari da boyuna beni taşlayıp "gel Kekom gel,bizi yalniz komaaa.." 😂😂
    La siz kendinizde misiniz? Ben ne etmis olabilrim ki bu adam buradan gitmiş olsun? Hadi o "küstüm çiçeği" siz ne diye bana saldırıyorsunuz ha bire? Hoş,hakaret olmadıkça dilediğinizi de yazin. Adı üzerinde FORUM la burası, siz iyice AĞLAMA DUVARINA döndürdünüz burayi. La cidden sırayla bana sövüp sayıyorlar ki Keko hazretleri zuhur etsin diye🤣🤣🤣

5. Keko hisse artı yapınca damlar sorun etmeye gerek yok. Popüler olduğu tek yer burası. Gerçi popülaritesinden dolayı bana 'yazma ,sat git !"deme hakkını kendinde görecek kadar da egolu olmuş. Yine de değerli birisi. Ama ergenler gibi engelledigin birisini, ne güzel engelledim mesajini görmüyorum diyecek kadar da ergenimsi. Engellediysen engelledin bunu neden soyleme gereği duyarki insan Her neyse enfes bir haber. Her şey güzel. Yarın güzel açar biraz salariz gibi. Hakkımızda hayırlısı. Herkes isteği gibi yazsın,cizsin. Okumak istemedigini engelle geç ama bunu reklam etme . 300 üzeri yeni bir dünya İnşallah. Şu kontr smrtgyi takip etmeyelim artık. Smrt bir haber attı 3 tavan yaptı. Kontr da öyle.

6. Valla tamda öyle. Ne anladiysan o. Sen mi keko mu. Ilaki keko. Geldiginden beri cenaze evi gibi forum. Herkes kenara cekildi. Senin saçma sapan suphelerine cevap bulmaya calisir bulduk kendimizi. Net olarak protesto hakkımı kullanarak keko in ömür out diyorum. Bi sal bizi kardeşim. Şüphelerini kendine sakla. Ben hisseden dibine kadar eminim. Sen kendine başka psikolog bul. Senin psikolojin düzelecek düzelecek diye milletin psikolojisini resmen ktin bıraktın.

selam arkadaşlar

fincan demişiz kulp demişiz kahvenin tadını çıkartalım

kapanış sonrası gelen kap yukarı hareketin başlangıcı olarak görelim.

bu kadar darılmaya kırılmaya gerek yok

aynı gemideyiz koskoca sasayı az önce arkadaş yazmış %59 zirvesinden aşağıda bizim de bu tarz bir durum yaşamamızın garantisi var mı?

sasa patronu herkes kral diyordu çıktı hisse fiyatı 80 lira dedi durum ortada.. hoş sasa yine oraları geçecektir. ama niye öyle bir sert düzeltmede olalım.

yani burada fikirlerimizi paylaşalım varsa kafamıza takılan bir şey soralım.

kişisel kavgalara gerek yok..

bende geçen gün burada bir arkadaşın aza şukur etmeyen gibi bir kelimeye takıldım mesala hoş bir kelime değildi..

trend yukarı teknik olarak devam beklentiler hala gerçekleşmedi gerçekleşene kadar devam arada güzel haberler ve hikaye gelirse güzel olur
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Valla tamda öyle. Ne anladiysan o. Sen mi keko mu. Ilaki keko. Geldiginden beri cenaze evi gibi forum. Herkes kenara cekildi. Senin saçma sapan suphelerine cevap bulmaya calisir bulduk kendimizi. Net olarak protesto hakkımı kullanarak keko in ömür out diyorum. Bi sal bizi kardeşim. Şüphelerini kendine sakla. Ben hisseden dibine kadar eminim. Sen kendine başka psikolog bul. Senin psikolojin düzelecek düzelecek diye milletin psikolojisini resmen ktin bıraktın.
    Ooo demek gerçekten sağlam argümanlar sunmuşum çünkü senin "düzeyinde" düşünen bir organizmada bile "şüphe" uyandırabilmişsem doğrü yoldayım. Bu da benden sana iyilik olsun;körü körüne inanmak yerine yer yer "kendi aklını kullanmayı" da öğrenirsin👍

Sayfa 170/902 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •