Sayfa 171/1012 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Malesef Bahri..
    Simdi muayenesi gelmis ona da gidecegiz..
    Aralik sonu kasko ve zorunlu trafigi doluyor..
    60K km bakimi da yazar bi 1000 TL en az hic bir sey cikmasa da..
    Durdugu yerde masraf..
    Syg,
    geçen yıl arabayı satıp dolara çevirmiştim. böylece durduğu yerde zarar ettireceğine durduğu yerde kar ettiren bir şeye çevirmiş oldum
    yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by zumerret Yazıyı Oku
    Bu ayın ortalarında özellikle konut kredisinde ciddi olmasa da faizlerde gerileme bekleniyor. Buna karşın mevduat faizleri de gerileme ihtimali yüksek zira Damat; geri çekeceğiz demişti.
    Aralıkta zirve olur ocakta hizla duser bence.ocakta eski stopajla birlikte bu oranlar bile yüksek kalacak.

3. tramp türkiye'ye para soktu herhalde, mevduattan malı vurup çıkacak. doları düşürmeye çalışıyor...

ama anadolu çocuğu bu numaraları yemez ne var ne yok dolara çevirdim. mal benim, satmayı da düşünmüyorum.

dolayısıyla silkeleyecek keriz bulamazlarsa türkiye'den dolarcıklarını alıp çıkamayacaklar. beklesinler bakalım, kim daha sabırlıymış görelim

4.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    tramp türkiye'ye para soktu herhalde, mevduattan malı vurup çıkacak. doları düşürmeye çalışıyor...

ama anadolu çocuğu bu numaraları yemez ne var ne yok dolara çevirdim. mal benim, satmayı da düşünmüyorum.

dolayısıyla silkeleyecek keriz bulamazlarsa türkiye'den dolarcıklarını alıp çıkamayacaklar. beklesinler bakalım, kim daha sabırlıymış görelim
    Sen daha yenisin galiba ..Bu piyasa yapıcı adamlar isterse adamın donunu bile alır ..[emoji23]
    Petrolü krizde bile 50 dolara düşüren güçden bahsediyoruz .
    TL çocuk oyuncağı onlar için ..İstesinler yarın 4 lirada olur bir gecede 8 de olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Fetoyu bencede Abd asla vermez.İlla birini verecekse Hakan Atillayı bıraksında borsaya biraz haraket gelsin ..

6.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Sen daha yenisin galiba ..Bu piyasa yapıcı adamlar isterse adamın donunu bile alır ..[emoji23]
    Petrolü krizde bile 50 dolara düşüren güçden bahsediyoruz .
    TL çocuk oyuncağı onlar için ..İstesinler yarın 4 lirada olur bir gecede 8 de olur

isterlerse tabii tl'yi yükseltip alçaltabilirler, ama doları yükseltip alçaltmak döt ister. ben birikimlerimi sakin ve stabil para biriminde tutarım. başka bir şeye yatırıp kumar oynamak bana göre değil.

züttürübüt kullanarak düdük aracılığıyla gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    isterlerse tabii tl'yi yükseltip alçaltabilirler, ama doları yükseltip alçaltmak döt ister. ben birikimlerimi sakin ve stabil para biriminde tutarım. başka bir şeye yatırıp kumar oynamak bana göre değil.

züttürübüt kullanarak düdük aracılığıyla gönderildi.
    Sakin ve stabil dediğiniz nedir ?
    Öyle birsey varsa bizde alalım [emoji106][emoji6]

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ayni 1999 subatta oldugu gibi olur iste..
    Once cikis sonra cokus..
    Ecevit de bir secimi salt Apo yuzunden almisti sanirim.
    Ama sonra tarihin en buyuk krizlerinden birisini kucaginda buldu..
    Syg,
    Trump iade edilsin dese bile abd derin devleti izin vermeyecektir buna. Ama konu aynı brunson gibi sakız haline getirilip uzatılır. Bu da seçim kazandırır mı bilinmez ama yardım eder. Doları baskı altına alır.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 171/1012 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •