Sayfa 171/946 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. halen dolari s400 e secime rahibe vb baglayanlari gormek lazim..

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kırıkkale nin Keskin ilçesinde olduğu gibi mazbata geri alınıp, seçimin yenilenmesi kararı çıkabilir mi acaba?
    Yani bu karar İstanbul için emsal olabilir mi?
    Mini bir prova olabilir .. bekleyip göreceğiz 🙂

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kırıkkale nin Keskin ilçesinde olduğu gibi mazbata geri alınıp, seçimin yenilenmesi kararı çıkabilir mi acaba?
    Yani bu karar İstanbul için emsal olabilir mi?
    Atı alan Üsküdarı geçti.

4.  Alıntı Originally Posted by hunter77 Yazıyı Oku
    Dolar roketledi gene yükseliyor suan 5.74 leri gecti
    Roketledi deyince bende heyecan yaptım.. Aynı yerde
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

hayirli ugurlu olsun, degisiklik iyidir; degismeyen tek sey degisimin kendisidir..
    bugun ogle arasi 'yaniyorsun ali ihsan abi' demisim ansizin..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Amerika Türkiye arasında klasik bir oyun dahi olmayabilir. Eğer sizden çok daha kuvvetli bir güç sizinle uzun bir süre müzakere ediyorsa bu belki de aslında sizinle müzakere etmediğini de gösterebilir.

Güçlü olanlar aralarında oyun kurduklarında çoğunlukla direk olarak bu oyunu oynamazlar. Zira bir terslik durumunda ikisi de birbirlerine geri dönülemez zararlar verebilir. O nedenle daha zayıf ve kontrol edilebilir bir hedef üzerinden oynamayı daha uygun bulurlar. İş çok sertleşirse aradaki sanal müzakereciyi ya feda ederler ya da hiç bir şey olmamış gibi pasifleştirirler.

O nedenle Amerika'nın Türkiye'ye karşı olan adımlarını bu bağlamda okuyorum.
    A.K.A proxy wars

Ahmetg Guest
    Su an hafif soktayim

Reis nasil mazbatanin verilmesine izin verdi anlamiyorum. Acaba adamin B plani ne?

Hayatta yasa basmayan adamdir. Ist belediyesindeki yolsuzluklarin cikmasina nasil izin verdi? Bunu onlemek cok kolaydi oysaki

Anlayamadigim seyler oluyor

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    O kitledikleri kısım sgk 'nın yaptığı ödemeden sonra arta kalanlar. Bir de sgk yoksa zaten böbreği bırakıp çıkarsın ancak .

Devlet sağlık konusunda sosyal devlet olma özelliğini yitirdi . Yani bize karşı. Yoksa Suriyeli 'lere karşı gayet sosyal yani .
    Dediginden hicbirsey anlamadim

Devlet hastanelerinde tedavi sudan ucuz daha yeni ameliyat olanlar tedavi olanlar biliyorum

Hatta prim farki vererek ozel de bakilanlarda biliyorum fiyatlar biraz daha yuksek ama o kaliteye az bile

Dediginizi anlamadim

Sayfa 171/946 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •