Sayfa 171/1009 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim cts itibariyle nişan düğün hazırlıkları başlayacak uzun süre almam lazım. Hepsini biranda çözemem.
    Başkan bana mı yazıyın da.

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Boşver mirim anlatamazsın bunlara. İdeolojik körlüğün tedavisi yok.
    3 aday arasında KK tercih eden biri olarak.. bunun tartışması bile gereksiz... akp'nin gitmesini isteyen ama soldan cekinen bir kesim var, ip'yi garantör olarak dahil etmezseniz ... birde chp'nin hdp ile yakınlaştığıni varsayalım... önceden çekimser olanlar dahi rte'ye verir

Acil olan bu AKP nin ve zihniyetinin gitmesi.tek adam rejiminin sakıncaları ortada.koalisyonlar iyidir.neticede ortak akıl olmak zorunda olur.her kararda toplumun daha geniş bir kesiminin hassasiyetleri göz önüne alinir.su iki günlük kaosta bile ne kadar tatsız söylemler oldu her iki taraftan da.simdi sulh olduğuna göre herkes lafına dikkat eder.hadi hayırlısı kk ilk kez kazanacak gibi.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    alıntı yapmıyorum red listesi kullananlar için

koçum biz anlamayız yırtmayın bi yerlerinizi
    gidin kripto trollüğe devam edin
    Başkan bana mı yazıyın da

5.  Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    3 aday arasında KK tercih eden biri olarak.. bunun tartışması bile gereksiz... akp'nin gitmesini isteyen ama soldan cekinen bir kesim var, ip'yi garantör olarak dahil etmezseniz ... birde chp'nin hdp ile yakınlaştığıni varsayalım... önceden çekimser olanlar dahi rte'ye verir
    Öcalan TRT ye çıkarken RTE için sorun olmuyor da CHP HDP ye yaklaşımda mi oluyor. HDP siz iktidar CB mümkün değil. Bir Türkmen olarak diyorum.

6. Hemen ak-it lere baktım. Saydırmiş yine Meral Temel diye başlatarak.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Öcalan TRT ye çıkarken RTE için sorun olmuyor da CHP HDP ye yaklaşımda mi oluyor. HDP siz iktidar CB mümkün değil. Bir Türkmen olarak diyorum.
    Dişardan ismi konulmadan örtü destek farklı ... resmileşmesi farklı bir boyut

8. Hocalara baktım Meral masaya dönünce ona yazıyorlar. Demek ki morallerini bozdu ablamın masaya dönmesi.

Sayfa 171/1009 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •