Sayfa 171/882 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    10 kruş 20 kruş harekete hareket mi diyorsun ortak....bu hisse 15 tl den düşmüş....2,25 tl den 2,45 tl ye gelince mürit mi el atmış oluyor...bence olaya geniş bakın...
    15 spekülatifti.3,70 de var 1,38 de...Mevcut fiyat normal yani ucuz da değil,pahalı da.

2.  Alıntı Originally Posted by asuzm Yazıyı Oku
    15 spekülatifti.3,70 de var 1,38 de...Mevcut fiyat normal yani ucuz da değil,pahalı da.
    15 tl spekülatifti o zaman için tamam ama şirketin büyümesi ihracat yapıyor olması geleceğe dönük baktığında olmayacak rakam değil...borsada gelecek fiyatlanır...sen bu şirketin 2 milyon karlarla yılı tamamlayacağını düşünüyorsan bu rakamlar normal ama daha fazlası dediğin zaman işin içine hesap kitap giriyor birde spek faktörü....

3. satış rakamları;

2014...36,5 milyon
    2015...41,5 milyon
    2016...50,2 milyon
    2017....64,4 milyon

2018.....70-75 milyon olabilir mi bu hızla....sonuçta bir istikrar var...ben dümen çevirmeseler 2 milyon üzeri kara kesin gözle bakıyorum....

4. İnşallah xxtrader kardeş.

5.  Alıntı Originally Posted by asuzm Yazıyı Oku
    İnşallah xxtrader kardeş.
    en son gereli 2 tl den almıştım 6,5 tl hedef dedik 3 tl den ayrıldım sonrasında 2 haftaya 7 tl ye çıktı....sıkıntı şuan bu hisse için orta vade için 5-5,5 tl hedef görüyorum uzun vade çok yukarı ama durabilir miyim bilmiyorum... şimdilik 5-5,5 tl bakalım bekleyebilecekmiyim...ytd

Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    en son gereli 2 tl den almıştım 6,5 tl hedef dedik 3 tl den ayrıldım sonrasında 2 haftaya 7 tl ye çıktı....sıkıntı şuan bu hisse için orta vade için 5-5,5 tl hedef görüyorum uzun vade çok yukarı ama durabilir miyim bilmiyorum... şimdilik 5-5,5 tl bakalım bekleyebilecekmiyim...ytd
    beklersin Sayın trader borsada sabır ve dogru hisseyi seçme en önemli iki husus. Yöntem olarak dogru yoldasınız buyüme ,kar artışı var projeksiyonlarınız gerçege çok yakın. bende İnşallah yılsonuna kadar buradayım, 7 yi beraber görmek dilegiyle.

7.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    Gerel de Tesla ile yapılan büyük anlaşma ile ciddi primler oldu. Bilanço ile değil.

Brksn da ciro artışı çok iyi dediğiniz gibi ancak karlılık gelmiyor bir türlü. 64 milyon tl ciroya 6 milyon tl kar açıklasa herşey tamam olur. Ama malesef hala 2 milyon tl leri konuşuyoruz.

Seneye yüzde 50 artışla 3 milyon tl kar açıklasa 15.6 milyon tl sermayeye göre yine ancak 2 tl fiyatı haketmiş olacak. Daha ciddi kar artışları gerekli sağlıklı bir çıkış için.

Hee teknik olarak ucuz mu ucuz. Aylık grafik dipte. Birileri alıp götürse 4 tl ye kadar gidebilir teknik olarak. Brksn ın çeyreği olmayan hisseler 2 3 kat prim yapıyor bizim dandik borsada. Brksn niye gitmesin bu da gidebilir ama temel olarak hakediyor derseniz kara itiraz ederim.

Bunlar benim şahsi görüşlerimdir. Ytd

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    beklersin Sayın trader borsada sabır ve dogru hisseyi seçme en önemli iki husus. Yöntem olarak dogru yoldasınız buyüme ,kar artışı var projeksiyonlarınız gerçege çok yakın. bende İnşallah yılsonuna kadar buradayım, 7 yi beraber görmek dilegiyle.
    inşallah inşallah....1 yıl da olması gerekmiyor illa..biz yatırım yaptık kısa yoldan köşeyi dönmeye çalışmıyorum....

Sayfa 171/882 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •