-
http://www.hisse.net/topluluk/showth...80#post2180480
haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım
bir halt olacağı yok.
-
Doların her geçen gün rekorlar tazeleyerek yükselmesinin yaratacağı maaliyet karşısında daha ne kadar dayanacak merak ediyorum. Doların her 10 kuruşluk yükselmesi bilanço karlarının erimesine neden olabilecektir. doalrla alıp TL ile satış yapan tüm firmaların doların bu yükselişi karşısında dayanması çok zor. Arkasında Sabancı grubu olmazsa doların çılgınca yükselmesi yöneticilerini tir tir titretirdi.
-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Hayırdır spek efendi. Dolar 4.62 lere çıktı ama kılını kıpırdatmıyorsun. Biliyorsun doların yükselmesi en çok enerji dağıtım şirketlerini vurur. Arkanda sabancı grubu olunca kuyruğu dik tutarım diyorsun. Aferin devam et. Verrr coşkuyuuu ver mehteriiiii. Bu gn burda yediğin hurmalar gün gelecek seni 6 tl altında tırmalar.....
-
Birileri mal virman etti. 6.64 te özel emir çektiler. Bu hareketi 6.96 dada görmüştük. Hadi bakalım şimdi soluğu 6 tl altında alacakmıyız.
-
genel para girişi / para çıkışı

-
Enerjisa Enerji, şarj istasyonları satışı ve sarj istasyonu ağı kurulumu şirketinin çoğunluğunu satın aldı #ENJSA
Güzel haber
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri