Migrosda çağrı fiyatını karşılayacak para var mı acaba?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın efendinin anlattıklarını TÜRKİYE de HANGİ ARACI KURUM ARAŞTIRMA bölümü biliyor???
Bu analizi yaparken kanun maddelerini yazarak dayanağını gösteriyor.
Kipayı unutun bir an için borsa hayatınız da büyük fiyat hareketleri öncesi kaçtane şirket için kaç tane analiz okudunuz ve size büyük faydası oldu,hadi size denk gelmedi denk gelen bir tanıdığınız var mı?
%15 Kardan bahsedilmiyor bahsedilen hesapta doğru çıkarsa 1 e 5 gibi büyük bir dalgalanma olabilir.
Bu ihtimali hangi aracı kurum analiz edibilir???
Anca banka bilançosu erdemir bilançosu okurlar ve %10 getiri olacak beklentileri yazarlar...
Kopmuş gitmiş kaç hisseye öncesinde yorum yazılmış,ben duymadım.
Bu olay İMKB tarihinde çok ses getirecek bir olay...!
İnşallah yatırımcıların yüzü güler.
Tüm iyi dileklerimle...
Veya kiler de dönen dolap gibi.. herkes bilançonun ıyi geleceğini biliyordu. Ama son dakikaya kadar manipülasyon devam etti. Kipa da da buna benzer olay oluyor . Son dakikaya kadar adrenalin ce güzel avrat otu yedirtmek küçük yatırımcıya. .
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Efendi beyin dediklerine inanıyorum ve inşallah gerçekleşir oran olarakta 1 e 5 değil 8 gibi bir rakama tekabül edebilir ayrıca bu işin birde domino etkisi ile birleşme olduktan sonra migrosun değerine de değer katacağı için daha da fazla olabilir, inşallah hayal değildir bunlar, birleşmenin migros için herhangi bir olumsuz tarafı yok aksine çok daha fazla artısı var hem şirket için hemde hissedarları için, zaten bedavadan daha ucuza almış kipayı, izmir çiğlideki kipa avmnin değeri kadar fiyata bütün herşeyi almış, inşallah suyunun suyunu çıkarmaya çalışmazlar..
Para var da niye sadece kipaya para harcasın ki kasasından yıllarca kazandığı paranın bir kısmını çıkarsın? 2 satır karar ile kasasından para çıkmaz aksine para girer, ayrıca dava açanlarda olacaktır farklı durumlara niye uğraşsın ki..
Ben Migros bedelli yapamaz yorumları için gücünü anlatabilmek için bildiğim Anadolu gurubu bilgilerini yazdım.Alternatifbanki satıp Migros girdiklerinde gore perakende de gelecek görüyorlar.Bi zamanlar koç gurubuda Migros u satıp Tuprasa girmişti.Migrostan sonra Kipa yida aldıklarına Gore beklentileri var.Ha kağıt ustunde bizim kafanızın basmadigi bir operasyonlarla çağrı konusunda yatırımcıyı mağdur etmeye kalkarlarsa SPK denen kurum ne diyecek.Önce SPK yi görelim bakalım anlaşılan toplantı p.tesiye kaldı.yaşayıp göreceğiz.Hayırlara vesile olsun.
Yer İmleri