Sayfa 174/1019 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    İşlem yapmıyorsan niye milletin aklını bulandırıyorsun. Senin zarar dediğin pozisyonlar, adamın 100 lirası vardır. 90 liralık spot alır, 10 lirasıyla 90 liralık viop satarsa, 1'e 9 kaldıraç kullanmış olur. Hissenin yukarı gitmesi durumunda teminat tamamlaması gerekir, bu nedenle zararına pozisyon kapatabilir. Bu işi bilenler 50-50 yaparlar, kaldıraç kullanmadığı içinde getiri garantidir.
    Viop'ta robotla işlem yapıyorum (daha önce de yazmıştım). 2020 getirim kabaca %900, 2021 getirim 17 aralık 18:15 itibari ile %700 üzeri. Yapmadığım şey arbitraj :-) Büyük fonlar bu arbitrajdan para kazanamamışken ben neden debeleneyim (fidelity'nin bu yönde yazısı var, okumuştum 1-2 yıl önce, bulursam gönderirim buraya da).

Lafla peynir gemisi yürümez. Şu "garanti getiri" olayını bize bizzat göstersen diyorum. Getiri garanti olduğuna göre çok zor bir şey istemiyorum herhalde.

Önümüzdeki "2 vade" için "en az 3 farklı enstrümanda" cüzzi miktarlar ile işlem açman yeterli. Ekstreleri de buradan bizimle paylaşırsan bizlere de bir şeyler öğretmiş olursun.

Merakla bekliyorum.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Emin Çapa
    @ecapa_aklinizi
    ·
    1 Std.
    Ürkütücü olan halkın akın akın bu seviyelerden dolar almaya devam etmesi.
    Bazı şubelerde döviz mevduatı oranı %70'i geçmiş durumda. Istanbul'dan bahsetmiyorum; Kayseri, Konya, Antep, Adana.
    Konuştuğum bir şube müdürü, "fiyata bakan yok" dedi.
    TL'den kaçan kaçana. Hiç iyi değil.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    vade sonuna kadar beklersen getiri garanti, hatta bugün spot fiyatlar vadelinin üstüne çıktı. Vade sonunu beklemeden garanti getirinin üzerinde getiri elde ettik. Sen ne masal anlatıyorsun birader.
    Hocam çok enteresandı gerçekten. Spotta devre kestiği için mi oldu bu? Yani istesek kapatabilirmiydik pozisyonu

4.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    satış 11.44 olması lazım sanırım
    getiri mk 40 civarı oluyor
    hayırlı olsun
     Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Prd 12.23 ten aldım satış 13.44

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Arkadaşlar, önümüzdeki "2 vade" için "en az 3 farklı enstrümanda" cüzzi miktarlarda işlem yaparak ve lütfen ekstre paylaşarak bu konuyu netleştirebilir misiniz?

Not: Garanti getiriye inanmıyorum.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Prd 12.23 ten aldım satış 13.44

aralık vade ise fiyatlarda bir hata var gibi

6. Çok özür 13.23 alış 13.44 satış 31.12
     Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    aralık vade ise fiyatlarda bir hata var gibi

7.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Viop'ta robotla işlem yapıyorum (daha önce de yazmıştım). 2020 getirim kabaca %900, 2021 getirim 17 aralık 18:15 itibari ile %700 üzeri. Yapmadığım şey arbitraj :-) Büyük fonlar bu arbitrajdan para kazanamamışken ben neden debeleneyim (fidelity'nin bu yönde yazısı var, okumuştum 1-2 yıl önce, bulursam gönderirim buraya da).

Lafla peynir gemisi yürümez. Şu "garanti getiri" olayını bize bizzat göstersen diyorum. Getiri garanti olduğuna göre çok zor bir şey istemiyorum herhalde.

Önümüzdeki "2 vade" için "en az 3 farklı enstrümanda" cüzzi miktarlar ile işlem açman yeterli. Ekstreleri de buradan bizimle paylaşırsan bizlere de bir şeyler öğretmiş olursun.

Merakla bekliyorum.
    ben ufak miktarlarla işlem yapmıyorum, seni inandırmak içinde ekstre göndermek gibi bir zorunluluğum yok. İster yaparsın, ister yapmazsın. Kendin dene çalıştığını görürsün.

8.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Hocam çok enteresandı gerçekten. Spotta devre kestiği için mi oldu bu? Yani istesek kapatabilirmiydik pozisyonu
    hisse hızlı düştüğünde vadeli önden gidebiliyor. Aralık vadeli 11.45 alış, spot 11.53 - 11.62 vadeli alış, 11.65 spot satış yaptım.

Sayfa 174/1019 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •