Pıst 100 ay kapanışı dolar bazlı 2.07 altı kapanışlar yapmadığı sürece saatlik graftaki oluşum tamamlandığında 2.15-2.25 hareketi beklerim.Dünde yazdım vade sonu olmasından dolayı pozisyon değişikleri mevcut buda oynaklık yaratıyor.
Pıst 100 ay kapanışı dolar bazlı 2.07 altı kapanışlar yapmadığı sürece saatlik graftaki oluşum tamamlandığında 2.15-2.25 hareketi beklerim.Dünde yazdım vade sonu olmasından dolayı pozisyon değişikleri mevcut buda oynaklık yaratıyor.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
İSTANBUL (AA) - Borsa İstanbul'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yarın yarım
gün işlem gerçekleştirilecek.
Borsa İstanbul 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatili nedeniyle yarın öğlene kadar açık
olacak.
Yarın öğlen başlayacak tatil nedeniyle, pay piyasalarında çarşamba günü yapılan
işlemlerin takası 31 Ekim Pazartesi, bugün ve yarın öğlene kadar yapılan işlemlerin
takası ise 1 Kasım Salı gerçekleşecek.
Pay piyasalarında işlemlerin takası "T+2"de, yani işlemin gerçekleştiği günden iki
işlem günü sonra yapılıyor.
Yarın Pay Piyasaları saat 09.40'ta açılış seansı ile güne başlayacak ve sürekli
müzayede işlemleri 10.00-12.30 saatlerinde gerçekleştirilecek.
Kapanış seansı, emir toplama ve kapanış fiyatından işlemler ise saat 12.30 ila 12.40
arasında yapılacak.
Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda ise (VİOP) yarın işlemler saat 09.20'de başlayacak
ve seans, tüm sözleşmelerde 12.45'te sonlanacak.
Borçlanma Araçları Piyasası'nda yarın Repo Karşılığı Menkul Kıymet Bildirimi işlemleri
11.50'ye diğer tüm işlemler 11.30'a kadar yapılacak.
-AA-
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
20 yıllık tahviller gelebilir.
>>>>>>>>>>>>>>
https://www.patronlardunyasi.com/hab...em-etti/270831
BANKA GENEL MÜDÜRLERİNE SİTEM
Üç gün önce Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile bir araya gelen banka genel müdürlerinin, yüksek enflasyon ortamında düşük faizli ve uzun vadeli tahvil tutmak zorunda olmalarının yarattığı sistemik riske işaret ettikleri basına yansımıştı.
Kavcıoğlu, bu önlemi TCMB’nin aldığını, banka genel müdürlerinin kendilerine böyle bir riskten bahsetmediğini, bunun konuşulmasını da doğru bulmadığını, böyle bir risk de olmadığını söyledi.
Kavcıoğlu ayrıca, “Hazine’nin 20 yıllık borçlanmaya çıkması gerektiğini düşünüyorum” dedi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Şöyle bi gezindik mahallede hafta sonu..
Her yerden kentsel dönüşüm fışkırıyor diye ..
Senin 7.5 milyona düşecek dayııı dediğin daire 5 sene sonra 100 milyon ..
Adam bugünün parası ile 30 40 milyon krediyi yıllık yüzde 10 faizle geri ödeyecek..
Dayı batar mı bu arkadaş ne diyorsun..
TL basmaya son verilmeden ne borsa çöker nede bişi olur..
3 gün düşer gibi olur TA cılar çıkar daha aşşa daha aşşa der..
180 derece dönüp dimdirek alır..
İç dinamiklerle çöküş falan imkansız bu kadar açık yazım..
Anca TR savaşa girer işte ABD süper yatırımlar getirirse falan..
Ahalinin bilmediği ama iktidarın bildiği veya bildiğini düşündüğü, ya da kendi yaptıkları bir plan/gelişme olabilir.
TV'ye bir sürü ekonomist çıkıyor, ikitdar yanlısı belki bir kaç tane hariç kimse yapılmak isteneni anlamıyor.
Ekonomi biliminin temel varsayımları var, onun üzerine bütün bilim inşa edilmiş. İster istemez ekonomi bilimi ile uğraşanlar bu durumu açıklamakta zorlanıyor.
Ben de vatandaş olarak anlamıyorum ama yapılanın ne olduğu görülüyor. TL birikimi olanın cebinden çaktırmadan para alınıyor. TL tasarruf yapandan haracama yapmak isteyene para transferi var.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri