Sayfa 175/817 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1. Haber şu http://www.parlamentohaber.com/2017/...den-cekiliyor/
    Ben Türkiye Hollanda ilişkileri bozulduğundan sonucun bu olacağını düşündüm, araziye internetten baktım 85 küsur dönüm, fiyat araştırdım, yazdığım gibi, bakalım nasip...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Bakın orada ne yazıyor. Solvent bazlı diyor. Organik çözgenler yani. Alakası yok düşüncelerinizle bence.

3. Ortaklar eğer bir bilginin doğruluğundan emin değilseniz yazarken dikkat edin sadece su bazlı ürünlere talep fazlalığından dolayı solvent bazlı ürünleri Yunanistan'a taşıyacak solvent bazlı ürünler maliyeti Yüksek zaten üretimin %93 oranında su bazlı yanlış hatırlamıyorsam . Dilovası'nda ki fabrika yeri Deniz kenarı çok güzel bir yer değeri nedir bilmem ama fabrikasını neden satsın adam su bazlı ürünlerin üretimine devam eder

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Yazılanlar Neticede arşive giriyor. 10 sene sonra baktığımızda . aaa 10 yıl önce fabrikanın kapatılması söz konusuymuş dememeliyiz biz yada torunlarımız.
    Olay net 9,3 cent 15-16 yıllık trend desteği. Ayrıca 6-7 yıllık düşeni kırmış. Aylıkta ve hafdalıkda PI var. Uzun vadede kanal direnci 250 cent. Elbette bunun için beklemek gerekecek, Yeni flaş haberler gerekecek. Örneğin yurtdışı üretim üslerinden biri olma, satınalmalat, ihaleler, bilançolar, bedelli yada bedelsizler vs.
    Hisse fiyatı düşük 7 senede dolar bazında 70 cent den 10 cente gerilemiş, ayrıca bedelsiz beklentisi olanlar ın artışa başlaması, dibe çok yakın olmamız zorlasa zorlasa %7-8 kaldı. Oradan da ani tepkiler gelebilir.
    Birisi yazmış bilanço hikaye, zarar açıklayan ne hisseler var tavanlar çeken, fiyatını katlayan diye. Kesainlikle haklı.
    Tekrarlıyorum, hisse fiyatını belirleyen yatırımcı psikolojisidir. Baykuşlara aldanmamak lazım ki bir daha maaş alamasınlar ağababalarından.
    Son olarak Bir üstaddan duyduğumu paylaşayım, az sabredersen önümüzdeki 2 sene mutlu olursun.

5. 100 milyon dolarlık piyasa değeri, 60-70 yıllık bir markaya göre oldukça az. Marshl tabelasını görmediğiniz bir semt adı söyleyin. Pazarlama ağı süper. Milyar dolar harcasan böyle bir marka, böyle bir imaj, böyle bir pazarlama sistemi kuramazsın. Ortağa bak birde.. dünyanın en önemli kimya şirketlerinden. kim diyebilir bu şirket batar diye. Ancak kötü niyetli dnesizler sarf eder bu sözleri. Mrshl fabrikası kapanmaz olsa olsa Yeni fabrika açar. Ambalaj işi ve izmirdeki fabrikayı bünyesine alsa fenamı olur.
    Burada birisi satmamak üzere 40 bin lot alsın bakın 2 tavan cekiyormu cekniyormu.

6. Bir Avgyo, euyo, metur vs çaycı teranesi olsa anlarım ama ben bunların ve bir kahkahaacıların anasını eve kadar takip ederim.
    9, 3 cente kadar yolu var.

7. DÖNEM KARI VEYA ZARARI 12.336.492,12 gözüküyor son bildirimde bu hissseye nasıl yansir

HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Alivelihasan Yazıyı Oku
    DÖNEM KARI VEYA ZARARI 12.336.492,12 gözüküyor son bildirimde bu hissseye nasıl yansir

HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nerde bu bildirim?

Sayfa 175/817 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •