Sayfa 175/195 İlkİlk ... 75125165173174175176177185 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

1. İş PPF 21.17 oranımız .

2.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    İş PPF 21.17 oranımız .
    İş ciddi bozdu

3.  Alıntı Originally Posted by Stajyer Yazıyı Oku
    Tpp de oran 25.55
    tpp takasbank parapiyasasimi burda 25.5 oran gecelik repomu bu islem nasil yapiliyor.
    Bankalardsnmi.araci kurummu.
    Biraz bilgi verseniz
    Ppf.lerde dustu. İsyatirim rrpo 23.49

4.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    tpp takasbank parapiyasasimi burda 25.5 oran gecelik repomu bu islem nasil yapiliyor.
    Biraz bilgi verseniz
    Birçok aracı yapıyor sanırım. Bazılarında belli limit var bazılarında yok. Bilgi almak için aracı kurumlara sormak lazım.

5. BU PPF'lerin çalışma sistemi nasıl acaba?

Fon miktarı bir bütün olarak günlük değerlendiriliyor, getiri fona ekleniyor, ertesi gün önceki getirinin de katılımı ile fon yeniden değerlendiriliyor şeklinde mi?
    Böyle ise adeta bileşik faiz gibi bir durum da ortaya çıkıyor.

Ama ben bu güne kadar bunu hissetmedim.Çünkü günlük fon getirisi % olarak aynı olan her gün benim getiri de aynı kaldı.Halbuki elde edilen getiri ertesi gün ana fon parasına eklenerek değerlendirilseydi kısaca bileşik işlem olsaydı aynı oranda getiri elde edilse bile benim getirim azda olsa artarak gitmeliydi.

Böyle olmadığına göre ,

Acaba sabit bir ana fon miktarı varda hep o miktar değerlendirilip elde edilen kar paylarımıza mı yükleniyor.Öyle ise hergün sabit ana para değerlendirilmiş oluyor.

6.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Biraz bilgi verseniz
    Gecelik repo yapılıyor aracı kurumlarda ama 2 puan civarı kesinti oluyor neti 23,50 civarına geliyor bu oranın.

7. aynen fonda bilesik olayi yok
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    BU PPF'lerin çalışma sistemi nasıl acaba?

Fon miktarı bir bütün olarak günlük değerlendiriliyor, getiri fona ekleniyor, ertesi gün önceki getirinin de katılımı ile fon yeniden değerlendiriliyor şeklinde mi?
    Böyle ise adeta bileşik faiz gibi bir durum da ortaya çıkıyor.

Ama ben bu güne kadar bunu hissetmedim.Çünkü günlük fon getirisi % olarak aynı olan her gün benim getiri de aynı kaldı.Halbuki elde edilen getiri ertesi gün ana fon parasına eklenerek değerlendirilseydi kısaca bileşik işlem olsaydı aynı oranda getiri elde edilse bile benim getirim azda olsa artarak gitmeliydi.

Böyle olmadığına göre ,

Acaba sabit bir ana fon miktarı varda hep o miktar değerlendirilip elde edilen kar paylarımıza mı yükleniyor.Öyle ise hergün sabit ana para değerlendirilmiş oluyor.

8. Tesekkurler
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Gecelik repo yapılıyor aracı kurumlarda ama 2 puan civarı kesinti oluyor neti 23,50 civarına geliyor bu oranın.

Sayfa 175/195 İlkİlk ... 75125165173174175176177185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •