Hazine: IMF'nin gündeme gelmesi algı operasyonu.
Hazine: IMF'nin gündeme gelmesi algı operasyonu.
TEB ( Türkleri Emme bankası ) tam gaz soyuyor bizi. Adamlar ülkede ki hukuk sisteminin açıklarını çok iyi biliyorlar. Müşteriyi gırtlağından yakalayarak , nefesini kesene kadar dişlerini çekmiyorlar.
Dün eşim , kredi kartımın şifresini 3 defa yanlış girerek kartın bloke olmasına neden olmuş. Akşam 18 gibi başladım müşteri hizmetlerini aramaya..... tam 4 ayrı kişi ile 40 dk. görüştüm. Uzun sorular ve bekletmeler. Sonunda '' kartınızda bloke görünmüyor, sorun yok '' dediler. Bu sabah alışverişte kasa da geçersiz kart, pin kodu bloke diye yazı çıktı. Yine 30 dk. görüşmeler oldu. Baktım ki hepsi boş- bilgisiz ve yetkisiz elemanlar.Açtım internet bankacılığını, kart işlemlerinden şifre değiştirme seçerek şifreyi değiştirdim ve markette ödeme denedim. Sorun olmadı.
Yani süslü ve dolambaçlı laflarla saatlerce 850 li hatlardan da soymayı kendilerine iş edinmişler. Zira ülkede kriz de her firma zorda ve zarardayken bankalar sürekli karlarını artırıyor.
İzmir T bank dan müşteri temsilcisi aradı. 100 bin - Milyon arasına 32 gün ve üzeri için 22 oran verdi. Param yok ( tl ) dedim, teşekkür ettim.
Dudu gelsinde domates anlatsın.veya canada yada temeetu veya kapacdokya otelleri....![]()
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
3 Bıçaktan aşşağı almayın.migros iyi.patlıcan 12 tl idi migrosda.![]()
Yer İmleri