Sayfa 175/946 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    20 kere temizler
    Şu ana kadarki cevaplar 5,20,100 Hepsini topluyorum ve üçe bölüyorum. Şu anki demokratik sonuç: 125/3
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. 1 kere temizler . Boşa elektrik masraf çık çık

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Dediginden hicbirsey anlamadim

Devlet hastanelerinde tedavi sudan ucuz daha yeni ameliyat olanlar tedavi olanlar biliyorum

Hatta prim farki vererek ozel de bakilanlarda biliyorum fiyatlar biraz daha yuksek ama o kaliteye az bile

Dediginizi anlamadim
    Kendi başınıza gelene kadar başkasının sıkıntısını anlamayan insanlar, iş kendilerine gelince cıyak cıyak bağırıyor ama bu kez de diğer taraf gülüp geçiyor ona. Nasılmış diyor, şimdi anladın mı diyor. Böylece bölünmüş , birbirinin sıkıntısı birbirlerine eğlence olmuş bir toplum çıkıyor ortaya.

Son 2 aydır kolumda büyüyen bir yağ bezesini ( lipom diyorlar ) aldırmak için 5 defa hastaneye gittim. Genel cerraha gidiyorum, mandalina kadar olan bezeyi ben alamam ortopediste git diyor. Ortopedi uzmanı '' ya kardeşim bu iş cerrahın işi, neden çamura yatıyor. Döner puanı az diye bana gönderiyor '' diyor. Sağlıkta devrim yapıldı !! vatandaşı devirdiler, top gibi oynatıyorlar. Üzüldüğüm nokta ; 5 kez muayene olduğum gerekçesi ile sgk sistemi emekli maaşımdan 174 tl. katılım payı kesmiş. Bu 5 muayene de devlet hastanesi üstelik. Seçimde yolsuzluk varmış, esas geçimde yolsuzluk, susuzluk, gıdasızlık var.

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    5 makina 5 salonu 5 dakikada 5 kere temizleyebiliyorsa,

100 makina 100 salonu 100 dakikada kaç kere temizleyebilir?

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    1 kere temizler . Boşa elektrik masraf çık çık

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bu cevapla birlikte tüm cevaplar:

1 adet 1
    2 adet 5
    1 adet 20
    1 adet 100

Demokratik cevap= (1+2x5+20+100) / (1+2+1+1)= 126/5. Bahçeci rulez.

https://www.youtube.com/watch?v=p41-yVIxqFc
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Şu ana kadarki cevaplar 5,20,100 Hepsini topluyorum ve üçe bölüyorum. Şu anki demokratik sonuç: 125/3
    Hocam arada benim soru kaynadı..Bugun parasal gevşeme mi oldu sıkılaşma mı

Bence cevap 100

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    5 makina 5 salonu 5 dakikada 5 kere temizleyebiliyorsa,

100 makina 100 salonu 100 dakikada kaç kere temizleyebilir?
     Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Hocam arada benim soru kaynadı..Bugun parasal gevşeme mi oldu sıkılaşma mı

Bence cevap 100
    Bugün düne ve evvelsi güne göre merkez daha gevşek fonladı. Ama daha da önemlisi kuvvetli resesyonun da etkisi ile seçimlerden sonra tüm kredi kanalları ciddi ölçüde azaltılmışa benziyor. Likidite açığı ciddi ölçüde azalmış. 54.7 milyar TL'ye düşmüş.
    Bu da merkez bankasının para politikasındaki kontrolünü ciddi anlamda sınırlıyor. Ayrıca eğer bu açık kalıcı olarak kapanma sinyalleri verirse enflasyon üzerinde de negatif etkisi olacak.

Merkez bankasının bunu tersine çevirebilmek için kuvvetli bir silahı var elbet. Bu silah zorunlu karşılık enstrumanı. Zorunlu karşılıkları arttırarak piyasadan para çekebilir. Böylece likidite açığı artar. Bu durumda da politika faizinin piyasa faizine geçişkenliği kuvvetlenir. Daralan kredi ortamında , sıkı para politikasını piyasaya dikte etmek daha kolay olur.
    Ancak böyle bir adımı teknik resesyon sürerken uygularsa bu +1 milyon ek işsiz demektir.

Güncel cevaplar:
    1 adet 1

2 adet 5
    1 adet 20
    2 adet 100

Demokratik cevap= (1+2x5+20+100+100) / (1+2+1+2)= 226/6.

Bu ulkede 4 yil secim olmasin millet birbirini yer. [emoji3]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    Kazançta sıfır
    Merhaba,
    Riski sıfır derken gramı kimse elinizden alamaz demek istedim.
    Kazanç ve zarar ise işin doğası.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 175/946 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •