Dün haber vardı, iddiaya göre adam eşini sigorta yapmış sonra tepeden aşağıya yuvarlamış, sigortadan para almayı düşünmüş.
Bu tip şeyler de yaygınlaşır. Eski ABD filmlerinde çok olurdu bizde de hayata geçiyor belki.
Dün haber vardı, iddiaya göre adam eşini sigorta yapmış sonra tepeden aşağıya yuvarlamış, sigortadan para almayı düşünmüş.
Bu tip şeyler de yaygınlaşır. Eski ABD filmlerinde çok olurdu bizde de hayata geçiyor belki.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
beşyüzyedi
@e507
·
4s
"Piyasa likdiitesini artırmak ve tıkanıkları açmak için, daha #serbest bir kur rejimine geçeceğini" belirten Mısır MB sonrası Mısır poundu 20 dk içinde %15 yukarı fırlayarak ilk kez 20 seviyesini geçti...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Matriks vs çok geniş veri izleyen var ise büyük Monitor var, ben aldım. Cep telefonu fiyatına, istenirse Smart TV olarak da kullanılabiliyor.
Normal monitor olarak kullanmak sıkıntı yaratır, videolarda sürekli kafamı döndürüyorum vs anlatılmış.
Microsoft PowerToys uygulaması ile ekranı 4 adet 21 inch ekran veya farklı şekilde kullanmak da mümkün aslında.
Yani 2inci ekran olarak hesaplı bir ürün gibi geldi bana, her şeye zam gelmiş bu stoklarda kalmış, borsacı dışında kimseye uymaz muhtemelen.
4K TVleri monitor olarak kullanmak iyi değil, gözü yoruyor yakından bakılamıyor, bu monitor olarak tasarlanmış.
https://www.epey.com/monitor/e/YToyO...5YXQ6QVNDIjs=/
![]()
İnsanlar çok fazla birikimi düşük dolar faizinde bankada tutuyor.
İnsanlarda ülkeye güven var ama TL'ye güven yok.
Bunu veri olarak alıp düzgün ürünler çıkarmaları lazım, az bir risk ile biraz daha fazla getiriye millet razı olur, temettü vs peşinde koşan yığınlar var.
Ev vs kişisel olarak iyi ama ülke ekonomisi için çok da üretken değil.
Borsa bu hali ile savunmacı tasarrufçuya uygun değil gibi. Fiyat artışı uzun vadeli düşünen conservative yatırımcıya çok uymuyor sürekli takip gerekiyor.
Akbank %29 faiz teklif ediyor 32-35 güne.
Gesendet von meinem SM-S908B mit Tapatalk
Yer İmleri