Sayfa 175/1001 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    hocam el insaf ne yaptın.

500 dolar bile ultra astronomik bir rakamdır, 600 dolar falan olursa tüm paramı dolara çevirir sokak sokak insan kaçakçısı ararım beni götürmesi için.

zira 600 dolar olursa ertesi sene muhtemelen 100 dolar olacaktır.
    bir iktidara vazgeçilmez olduğunu hissettirirsen m.cengizin dediği gibi milletin her boş deliğine koymak ister
    acı yoksa eğlence de yok, zevk almak vatandaşa kalmış..

Alıntı Originally Posted by Mavideniz35 Yazıyı Oku
    Son dakika: EK MTV Ödemesine Anayasa Mahkemesi'nden İptal Kararı!

Anayasa Mahkemesi'nin 2003 tarihli kararıyla, ikinci kez veya ek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) alımının Anayasa'ya aykırı olduğu
    belirtilerek düzenlemenin iptaline karar verildi. Bu kararla birlikte vergi mükelleflerinin temel hakları daha fazla korunmuş oldu.

https://www.gazeteyenigun.com.tr/ek-mtv-odemesine

Umarım doğrudur...
    Ben 2. Taksidi bile ödemedim seçim öncesi bı güzellik yaparlar diye ek MTV yi ocağa sayarız derler önden ödenmiş olur.....

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Benim iddiam bu ... Bence 250 usd asgari yeterlidir...Ama yerel seçime 900 usd asgari ile gireceğimize inanıyorum...

Cari açık verildiği sürece bizim ligimizde asgari ucrette 345$ normalidir. Tablodaki yerimiz böyle. 400$ en en en üst limit. Daha ustu olabilemez.

Tabloya iyi bakın. 345$ da denge noktasi var. Verilmesi gereken rakam 345$.

Cari açık zarar net. İTHALAT - İHRACAT. . Yoksa dolar kuru kendini artarak dengeler. Yoksa şemsiye dübürden girer ve açılır.

https://www.haberturk.com/dunyada-asgari-ucret-3575228

4. Kadın voleybol ulusal takımımız Avrupa ŞAMPİYONU..

5.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Kadın voleybol ulusal takımımız Avrupa ŞAMPİYONU..

Ne kadarı Türk? Ne kadarı bizim kendi altyapimizdan yetişmiş? Voleybolcu ve Antrenör İTHALAT - İHRACAT dengesi negatif mi pozitif mi? Voleybol sektöründe cari zarar var mı?

Kafamda deli sorular.

Gerisi dikkat dağınıklığı ve kuru gürültü.

Gülerim ağlanacak halimize.

6.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Ne kadarı Türk? Ne kadarı bizim kendi altyapimizdan yetişmiş? Voleybolcu ve Antrenör İTHALAT - İHRACAT dengesi negatif mi pozitif mi? Voleybol sektöründe cari zarar var mı?

Kafamda deli sorular.

Gerisi dikkat dağınıklığı ve kuru gürültü.

Gülerim ağlanacak halimize.
    Antrenör İtalyan bir oyuncu devşirme.( Küba)
    Vargas öncesi de Avrupa ve dünyada ilk 5-6 da idik Vargas farkı ile 2 şampiyonluk geldi.Dunya sıralamasında 1 numara olduk.

7.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Vargas öncesi de Avrupa ve dünyada ilk 5-6 da idik Vargas farkı ile 2 şampiyonluk geldi.Dunya sıralamasında 1 numara olduk.

Yani fakir komünist Küba dan oyuncu ithal ederek devsirerek mi birinci olduk? Ben de bu kız bize pek benzemiyor diyordum ondanmis.

Voleybolda sektöründe CARI ZARAR ne kadar? Ithalat - Ihracat.

Mercedese Audiye BMW ye binip hava atmak gibi bir şey bu.

Cari Zarar yesil soğan talebini sürekli arttırıyor.

Melissa Vargas
    Melissa Teresa Vargas Abreu (born 16 October 1999) is a Cuban-born Turkish volleyballer,[1] who plays for Fenerbahçe Opet.[2]

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Melissa_Vargas

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Başarı büyük.TR nin reklamı oldu.Gururumuz ve umudumuz oldular...dünyanın her ülkesinde bir -2 yabancı oyuncu olur.fransa milli futbol takımı gb ..futbol takımlarının yüzde 60 i yabancı ama Avrupa'da başarı yok ..ekonomi bakanı bile ithal.ne yapacan ..ytd

Sayfa 175/1001 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •