Sayfa 174/1001 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Dönerci Kebapçı Bebeci Çeyizci bile halka arz oldu, tavan tavan gidiyor. TL bolluğu. Folloş olmuş bir şeyler.
    Bu bol TL nereye giderse orayı kabartacak.

İlk konutu kabarttı, sonra arabayı, şimdi borsayı, sonra da neyi kabartacak? Sırada ne var? Sırayla kabartıyor.
    Son 22 halka arza katıldım ve pek satmadım.
    13.500 civarı para 42 bin tl üzeri olmuş.

2.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Basın ve İnternet siteleri tık almak için bol bol yeni zamlı maaş hesabı yayınlıyor. Belli olan %15 .
    Enflasyon farkı için açıklanacak 5 değer var.. Ne olacağını Tuik ve cumhurbaşkanı belirleyecek.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İkinci kez saplanan MTV yi ödeyelim mi iptal olur mu sonra.
    Ben odemedim. Mahkeme sonucunu bekliyorum.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Ben odemedim. Mahkeme sonucunu bekliyorum.
    Ödersem ağustosa kadar, ayakta...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Yeşil SOğan 27
    asgari ücret 600 usd + %50 zam da aldılar mı dediğim gibi 1000 usd asgari ücret ; bundan sonrasını ingilizlerle alamanlar düşünsün a.q

Ayakta dikilen emeklilere de kafalarına bir sert cisim (sert cismin adını daha önce yazmıştım ama çok sert eleştiriler gelince yazmıyorum) atıldı mı yerel seçim işi de tamam

Cari açık verildiği sürece Asgari Ucret 400$ üstünde kalamaz. Kur artar tekrar 400$ da geri dengelenir. Cari açık verildiği sürece ligimizin üst limiti 400$. Daha altinda olur ama ustu olmaz. Yakinda kur artar rakam tekrar dengelenir. Veya asgari ucreti dusururler tekrar dengelenir. Veya cari fazla verilir dengelenir.

Bir sekilde dengelenir.

Benim iddiam bu ... Bence 250 usd asgari yeterlidir...Ama yerel seçime 900 usd asgari ile gireceğimize inanıyorum...

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Benim iddiam bu ... Bence 250 usd asgari yeterlidir...Ama yerel seçime 900 usd asgari ile gireceğimize inanıyorum...
    hocam el insaf ne yaptın.

500 dolar bile ultra astronomik bir rakamdır, 600 dolar falan olursa tüm paramı dolara çevirir sokak sokak insan kaçakçısı ararım beni götürmesi için.

zira 600 dolar olursa ertesi sene muhtemelen 100 dolar olacaktır.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İkinci kez saplanan MTV yi ödeyelim mi iptal olur mu sonra.
    Son dakika: EK MTV Ödemesine Anayasa Mahkemesi'nden İptal Kararı!

Anayasa Mahkemesi'nin 2003 tarihli kararıyla, ikinci kez veya ek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) alımının Anayasa'ya aykırı olduğu
    belirtilerek düzenlemenin iptaline karar verildi. Bu kararla birlikte vergi mükelleflerinin temel hakları daha fazla korunmuş oldu.

https://www.gazeteyenigun.com.tr/ek-mtv-odemesine

Umarım doğrudur...
    distance

Sayfa 174/1001 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •