Sayfa 176/892 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    depolamalı enerji üretim lisans başvurusu yapan firmalar 3 yıl içerisinde tesisleri tamamlamak durumundaymış. bu 3 yıl için bize müthiş bir iş hacmi sağlayacak. Aslan payı bizi bekler
    daha önce sektörden olan yuri dostumuz lisans başvurularının en geç 1 yıl içinde sonuçlandığını geriye de başuru netleştiğinde 2 yıl içinde de işi bitirmeleri gerektiğini söylemişti....toplamda 3 yıl oluyor...gesanın GES ve RES teki iddialı konumu gelecekte gesanın ne kadar da iyi olacağını gösteriyor...zaten gesanın zirvelerinden çok da uzaklaşmaması temelinin ve beklentilerinin ne kadar da güçlü olduğunu gösteriyor....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    alın ret listesine bir sürü seni burda takip eden arkadaşların var devam bilgilendirmeye kim napıyosa yapsın...
    bazıları emeği haketmiyor dostum..keşke burada da twiteerdaki gibi istediğin kişinin senin yorumlarından faydalanmasını engelleyebilme özelliği olsa...ama bu mümkün olamıyor dostum...bir gemidesin ve yolculuk yaparken sürekli ilerideki limanlara gidiyorsun...bilet parasını veren istediği zaman gemiye biniyor...artık bu sırada her çeşit yolcusu biniyor..yapacak bir şey yok..biz bu tür kişilere binme demiyoruz sadece gemideki diğer yolcuları rahatsız etmeyin diyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    şu hissede 3 yıl dayanabilen zaten ihya olacak yeterki genel konjektörde bişey olmasın...
    artık konjoktör geri dönüşü olmayacak şekilde değişti...fosil yakıtların ölüm fermanı çoktan imzalandı...petrol zengini körfez ülkeleri bile bu gerçeği görüp GES yatırımları yapmaya başladılar...gesanda 1-3 yılda sabır ile tutabilen gerçekten de çok kazanacak..ama bu sabrı kim gösterebilir ?? bilemiyorum...

4. Daha öncede yazip sormuştum. Depolama tesisi kurulumu yapabilecek bilgi ve tecrubesi olan kontr ve eupwr dışında Türkiye de baska sirket bilmiyorum. Varsa bilen yazabilirmi. Olsa bile pazar çok büyük. Lisans vb işler 1 yilda tamamlanmak zorunda ise önümüzdeki yil en geç bu zamanlar bu firmalar bu iki firmanin kapısını çalacak. Ve bu işler minimum 150 200 milyon dolarlik kaplar anlamina gelmezmi.

5. twiteerda bülent sümer dostumuz güzel bir mesaj paylaşmış idi..çok beğendim...

edep aklın tercümanıdır..herkes edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar da değerlidir... hz.mevlana..

bu söz herşeyi açıklamaya yetiyor..

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    twiteerda bülent sümer dostumuz güzel bir mesaj paylaşmış idi..çok beğendim...

edep aklın tercümanıdır..herkes edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar da değerlidir... hz.mevlana..

bu söz herşeyi açıklamaya yetiyor..

Dostum senin yazılarını görmek güzel, seviliyorsun. Sabırla hisseyi tutmaya devam ediyoruz.

7.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Daha öncede yazip sormuştum. Depolama tesisi kurulumu yapabilecek bilgi ve tecrubesi olan kontr ve eupwr dışında Türkiye de baska sirket bilmiyorum. Varsa bilen yazabilirmi. Olsa bile pazar çok büyük. Lisans vb işler 1 yilda tamamlanmak zorunda ise önümüzdeki yil en geç bu zamanlar bu firmalar bu iki firmanin kapısını çalacak. Ve bu işler minimum 150 200 milyon dolarlik kaplar anlamina gelmezmi.
    ilk etapta ben de gesanda depolama ürünü olarak sadece evlere yönelik sunjuiorun bünyesinde olanın olduğu sanıyordum...meğer çok büyük çapta ürünün de olduğunu sonradan öğrendim....ukraynaya devasa bir elektrik depolama işi de yaptığını sonradan öğrendik...bu işi yapan çok az şirket var....tahminen 3-5 şirket...işte bu işin kaymağını bu şirketler yiyecek..bunlardan birisi de ve bence en şanslılardan biri de gesandır...

8. Dün alanlar bugün satıcı, dün satanlar bugün alıcı. Top çevirme devam ediyor. Uygun bir zamanda (haberle) hisseyi inşallah yukarı çekip hücumu baslatacaklar.

Sayfa 176/892 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •