Gemiyi gördükya önemli olan bu tez zamanda gelir ve güzel şeyler geliyordur bence tabi patron bize nasıl süpriz yapacak kimine göre az kimine göre çok olacak yine tartışılacak herkes hakkına razı olacak ben burda olan arkadaşlarımızın borsacı değilde yatırımcı ortak olarak görüyorum sonuç ne olursa olsun bana göre çok güzel olacak yaşanan tecrübeler bize çok +++++ ve××××× lar kazandıracaktır.parayı kazanmaktan daha önemlisi o parayı nasıl koruya bilir ve artırabiliriz.hiç bir patron bize burda para kazandırmak istemez işçisi algısı vergisi mahkemesi yatırımcısı sigortası bankası uğraş uğraş kimseyi memnun edeme birde üstüne küfürye ben patrona haksızlık edemem ama şu var on yıl oldu patronunda bana haksızlık etmesinide kabullenemem.
Rak amca kıredimi verdi rusyaya rakipmi olucaz.
Doğal gaz çıktı sandın arsada kesmeye başlayınca.emojilerden bando takımı kuracaktım nerdeyse.
Eyvallah.sayın akant sizle uğraşmak ne mümkün;))))))..şaka bir yana siz bu sitenin en sessiz olduğu zamanlarda konuşan fabrika hakkında bilgilendirme yapan umudunuzu hiç kaybetmediğinizi sürekli konuşan yazan úslubunuzu hiç bozmadan bunu sürdüren sohbet sitemizin müdavimi beyefendi bir kişiliksiz.umarım ve dualarım hepimizin allah gönlüne göre versin.bu konuda ümidim dünden daha fazla.
Yer İmleri