Sayfa 179/946 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben şüphe duyup cevap yazmayanlardan birisiyim.
    Sağol cevabı öğrenene kadar uyuyamam bu yaptığın reva mı bana

2. Bu işin sonu nereye varacak,
    BOJ, japon sanayisinin tapusunu tümden alacak mı!
    According to the latestNikkei calculations, not only has the BOJ also become the top shareholder in 23 companies, including Nidec, Fanuc and Omron, through its ETF holdings, but as of Q1, it was among the top 10 holders for 49.7% of all Tokyo-listed enterprises.
    In other words, the BOJ has gone from being a Top 10 holder in 40% Japanese stocks last March, to 50% just one year later.
    https://www.zerohedge.com/news/2019-...nese-companies

3. Financial Times yazari paylasmis. Swaplar haric MB net rezervinin 12 milyar dolar civari oldugunu, altin dahil, iddia ediyor

4.  Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    Sağol cevabı öğrenene kadar uyuyamam bu yaptığın reva mı bana
    Şüpheci yaklaşımımıma göre benim cevabım 100. Ama bu tabii benim hesabıma göre. Yanlış ta olabilir. Sonuçta ben de diğerleri gibi cevabımı söylüyorum. Benim cevabımı referans doğru olarak kabul etmek doğru olmaz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Bu gece 'dolar out - bilmece in' galiba...
    Fırsattan istifade ben de bir soru sorayım;

-Size 25 tane yarış atı veriliyor ve içlerinden en hızlı 3 tanesini seçmenizi istiyorlar. Yani birinci, ikinci ve üçüncü en hızlı atı bulacaksınız..
    -Elinizde atların hızını ölçecek kronometre veya benzeri bir alet yok...sadece göz ile takip edebiliyorsunuz...
    -Atları ancak 5'erli guruplar halinde yarıştırabiliyorsunuz daha fazla atı bir arada koşturamıyorsunuz..

En hızlı 3 atı en az kaç defa yarış yaparak bulabilirsiniz ????

Bu soruyu çok beğendim. Internete bakmadan bulmaya çalışın lütfen.
    Cevabı burada anlatmak biraz uzun....kendiniz bulduktan sonra internetten bakıp kontrol edersiniz...
    Cevabı bulabilenleri şimdiden tebrik ederim
    6

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Financial Times yazari paylasmis. Swaplar haric MB net rezervinin 12 milyar dolar civari oldugunu, altin dahil, iddia ediyor
    finansal zamanlardaki koçerolar katar merkez bankası ile yapılan TL-katar riyali swapının finansal mühendislik ile katar riyali-usd ile tekrar swaplanarak tcmb rezervlerine muhtemel olarak pseudo bir USD rezervi eklemlemiş olma ihtimalini de düşünmüşler midir acaba?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    6

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1 kerede anlarim baskan. Eski beygirciyim ben. Yarim altili yapardim hep.

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    finansal zamanlardaki koçerolar katar merkez bankası ile yapılan TL-katar riyali swapının finansal mühendislik ile katar riyali-usd ile tekrar swaplanarak tcmb rezervlerine muhtemel olarak pseudo bir USD rezervi eklemlemiş olma ihtimalini de düşünmüşler midir acaba?
    Eksiye duseriz aman abi dur 😂

Sayfa 179/946 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •